Dulkaarpad
Član
Zato i nece narocito poskupeti...Hleb je oduvek bio bastion socijalnog mira,bio on zdrav ili ne.Kad on krene da poskupljuje onda je Djavo odneo šalu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zato i nece narocito poskupeti...Hleb je oduvek bio bastion socijalnog mira,bio on zdrav ili ne.Kad on krene da poskupljuje onda je Djavo odneo šalu.
Eto ti odgovora u sledecem postu...Pitanje,oćel poskupit leba posle žetve?
Nema kupaca. Juce 4eura pad na fobu, a pre toga (cetvrtak na petak) 5eura.@bojcetic
Ala su se dogovorili otkupljivači,ko može neka proda po 22-23din.Spuštaju cenu na 20din.
Bice kupaca kad prodje ngNema kupaca. Juce 4eura pad na fobu, a pre toga (cetvrtak na petak) 5eura.
Inace 23din sem za psenicu sa proteinima dooobro preko 12.5 je neostvariva cena juce i danas.
Imam juce situaciju nas clan foruma sa prosecnom sortom da je presao prag proteina od 15% i otvarali novu celiju za njega na silosu. Sorta Solenzara.
Tako je. Mi ne kupujemo preko trzisne cene, a lager u vecini slucajeva se isplati.Lager spreman moju psenicu nece videti otkupljivaci do proleci.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Lager spreman moju psenicu nece videti otkupljivaci do proleci.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Ko u KGu placa 22din ako nije tajna?Ja danas dogovorio prodaju po 22din. Pare za 30 dana. U petak skidam.