MONTOYA
Član
Plasis se pada ili potrebe radi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lepa cena, al jel bio kod tebe na lageru ili kod njih?Danas prodao 100t na 31+pdv
Prodavat cemo uskoro, salim se. Ali realno evo ovako pricam za svoje podrucje, kod nas je trenutno u 4 velike zadruge obustavljeno trgovanje sutra se izlazi sa novom cijenom ili preksutra, 8 do 10 % rast ide sigurno a sad kad ce i hoce li vise od tih 8 do 10 % treba vidjeti. Sve dok ne bude tamo nekog primirja ili kapitulacije cijena hrane ce divljati.Sve je to lepo ali mi ne prodajemo matifu...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Kad bi znao gde bi pao,ja bi tu seo. Suviše brzo je otišla cena gore,plašim se da ne padne isto tako. U prošlu sredu sam nudio na 30, a oni plaćali 29, i još mi kaže ova sa berze,ne uklapaju se izvoznici, mora da padne ne 28. I u petak me zove krenulo ludilo. Ja nisam baš toliko operativan, treba mi vremena da natovarim 320t. Deo sam dao sada,deo opet puštan čim isporučim ovo. Prognoze neznam za dalje, moje mišljenje je da je lepa cenaNedeljkosavic01 imaš li neki info koliko još cena ide na gore? Da li i mi da je još čekamo ili prodamo sada?
Tacno, ali moramo uzeti u obzir da je poslednjih 2 meseca cena bila ista, cak nekad i jaca od cene na matifu. Pa vi vidite.Sve je to lepo ali mi ne prodajemo matifu...
Послато са SM-A515F помоћу Таt
Jel i dalje nikom ne treba?Na berzi zito 34+pdv