MONTOYA
Član
Negde na fb procitah da zbog sukoba u ukrajini raste potraznja u svetu za psenicom....
Sad moze biti al ne mora da znaci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad ces vidjeti koliko je hrana skupa i energenti ameri na blizu 6 posto skocili.... Invazija ukrajine je nazalost pocelaNegde na fb procitah da zbog sukoba u ukrajini raste potraznja u svetu za psenicom....
Potpuno se slažem s ovom konstatacijom.Videćemo gde će ovo odvesti ceo svet.Sad ces vidjeti koliko je hrana skupa i energenti ameri na blizu 6 posto skocili.... Invazija ukrajine je nazalost pocela
Matif je na 333 eura trenutno poraslo je 16.5% zito, kukuruz je porastao 13%Psenica je na matifu posle duze vremena ponovo na 280 za tonu,oporavice se cena i ovde
Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока
Trenutno je 321 euro ali je bilo u pretrgovanju i 333 eura. Ovisi sve kako ce ovo zavrsit samo realno ako, je ovo zapoceo on ce to u zavrsit.....Pa je l je 280 ili 333? Mene juce zove i nudi 31, kao ima slobodne kamione pa da sto pre tovarimo.
Sto pre dok ne skoci cena Meni se cini da cena nece moci dole do zetve, da li ce rasti i koliko pitanje je takodje ali nesto ne verujem da ce padati.. Ja cu cekati jos, na vecu kolicinu i dinar znaci dostaPa je l je 280 ili 333? Mene juce zove i nudi 31, kao ima slobodne kamione pa da sto pre tovarimo.