Peet
Član
Kod Race, kod koga drugog! Na leto i na jesen ni zrno nicega nece videti od mene, nek radi sa 2 njegova koperanta!Kod koga Pero?Bio sam sa Josom na svinjokolju kaže mi zadruga 32 ali ima 10 dana od tada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod Race, kod koga drugog! Na leto i na jesen ni zrno nicega nece videti od mene, nek radi sa 2 njegova koperanta!Kod koga Pero?Bio sam sa Josom na svinjokolju kaže mi zadruga 32 ali ima 10 dana od tada.
Ne trebaju mi pare pa mi se onda ne zuri,a isao sam na cenu do 35 din kao gornju granicu... bice da sam se malo zeznuo,ali sta sada jedno kajanje ne gine.LJudi ja neznam kakvu vi cenu više čekate ali no.
To nitko ne zna bas smo, svi mislili da ce se zalaufati cijena a ono op pada od 40 eura.Navodno da se prognozira skok na 400 dolara/t. Ko će ga znati šta se valja iza 7 gora.
Jel jednak obujam trgovanja sredinom 1. Mjeseca ili je veci u 2. 3. Mjesecu?Tradicionalno se netrguje od katolickog bozica do 15.januara.