Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Žurka tek počinjeJa mislim da je zurka sa psenicom zavrsena . Sad dal sam u pravu...
Po cemu takav zakljucak?Ja mislim da je zurka sa psenicom zavrsena . Sad dal sam u pravu...
Ja dobio 29 centi i u tom momentu nisam mogao da reagujem zbog posla jer mi psenica kuci, posle 2 dana zovem da dodje po robu kaze pala cena 27c. E sad kad bi se vratila na 29 otisla bi tog momentaJa sam moju psenicu prodao na 26din i bio zadovoljan. Vama zalim da prodate na 35+.
gdje to, matif i ameri padaju i dalje? 278 eura je matif. ipak se nadam nekom rastu bar blizu 300 al to je samo moja želja, nafta je pala opet na 75 dolara to nije dobar znak.....Od jutros pocinje rast cena.
a plin je ozbiljno hvala Bogu pao prepolovila se cijena čak i više od toga... nadam se da će se bar na tome zadržati inače smo u lošoj situacijigdje to, matif i ameri padaju i dalje? 278 eura je matif. ipak se nadam nekom rastu bar blizu 300 al to je samo moja želja, nafta je pala opet na 75 dolara to nije dobar znak.....