Odlučio sam da sačekam još malo pa il' pukovnik il' pokojnik.Na berzi je 25+rsd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Baća ako je tako imaš .Odlučio sam da sačekam još malo pa il' pukovnik il' pokojnik.Na berzi je 25+rsd.
Gde su sad te kolicine koje su u zetvi licitirali da ima velike prelazne zalihe kod nas i svetu te bogat rod pa ajmo niska cena otkupa?????Kod mog skladištara stanje na lageru je celih 40 vagona pšenice a to je ništa.
A i to malo mora da je kvalitet??Gleda malo na youtube-u snimke žetve u Australiji, ono je stvarno jadno kako pšenica izgleda. A u komentarima kaže da skidaju od 1 do 2,5 tone po hektaru, a imaju i neke farme koje nisu ni terali kombajne u njive... To bi trebalo da se odrazi na cenu...
ima li ko informacija o kretanju cene zita... trenutno mi daju 24,60 sa pdv . sa lagera .... lager gratis
Kolega koliki je pdv 8 ili 10%.ima li ko informacija o kretanju cene zita... trenutno mi daju 24,60 sa pdv . sa lagera .... lager gratis