To su čiste gluposti, od zabrane izvoza nema ništa !zna li neko sta o zabrani izvoza psenice?ja cuo da od 5.avgusta sledi...a da je na kukuruz vec donesene zabrana od pre nedelju dana...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To su čiste gluposti, od zabrane izvoza nema ništa !zna li neko sta o zabrani izvoza psenice?ja cuo da od 5.avgusta sledi...a da je na kukuruz vec donesene zabrana od pre nedelju dana...
zna li neko sta o zabrani izvoza psenice?ja cuo da od 5.avgusta sledi...a da je na kukuruz vec donesene zabrana od pre nedelju dana...
ne pratis na casu prijatelju
Bokikoki šta vi mislite o zabrani izvoza žitarica, jel ima šanse da se uvede ?Izvini nisam video da je i tebi Ciric guru, a ja od njega danas kupujem 26,00 +pdv dovezeno u luku, pa te plasi da mu prodas
Od ovolike brige, ovaj narod je sve jadniji i jadniji. Pa prijatelju ti proizvodjaci su taj narod. Pa sta mislis da su svi prozivodjaci latifundisti sa hiljadama hektara zemlje. O, Boze, demagogije na svakom koraku. Postao forum popularan, kad i ovde mora demagogija da se prosipa.Ovde vise nije stvar koliko cete zaradutu ilil izgubiti vi proizvodjaci, nego da li ce narod i drzava preziveti ovu krizu i sa kojim posledicama izaci iz nje.
Bokikoki taj tvoj predlog je neprihvatliv za nas poljoprivredne proizvođače, jer će se ponoviti 2007 godina i dve godine posle nje kada nismo imali kome da izvozimo poljoprivredne proizvode jer smo izgubili sve partnere koji su od nas kupovali žitarice, i takvu eventualnu odluku mi poljoprivreni proizvođači bi po svaku cenu trebali da sprečimo, ali ja sam siguran da do zabrane izvoza neće doći. A to što pišeš da nećemo imati žitarice za svoje potrebe to su čiste gluposti jer nema šanse da za dva meseca mi poljoprivredni proizvođači prodame sve svoje proizvode (kukuruz,pšenica) jer se dobro zna da ih prodajemo tokom cele godine. Ovde je u pitanju samo cena , eventualnom zabranom izvoza skinula bi se cena žitaricama.A nas niko nepita dali ćemo mi imati para da zasnujemo na jesen i na proleće novu proizvodnju i da ostanu cene velike, kada se zna da će sadašnji rod biti u najmanju ruku prepolovljen a kamoli još ako se cene naših proizvoda smanje.Ako se neuvede Srbija kao drzava imace veliki problem jer ce multinacionalne kompanije da izvuku svu robu iz Srbije za 2 meseca i ovde nece biti robe za sopstvene potrebe, a onda cemo u srbiji kupovati po duplo skupljim cenama od drugih drzava. Moj predlog na jednom okruglom stolu bio je da se zabrani izvoz a u martu da se bilansiraju pozicije i onda odluci da li pustati izvoz ili ne.
Ovde vise nije stvar koliko cete zaradutu ilil izgubiti vi proizvodjaci, nego da li ce narod i drzava preziveti ovu krizu i sa kojim posledicama izaci iz nje.
Poljoprivrednici ce opet da nose ovu drzavu na ledja i opet cemo dobiti hvala kao i dosad,TREBA DA BUDE HRANA SKUPA DOSTA SU JELI ZABADAVA,kada bi poskupelo 200 posto pa da vidimo ko ce da prezivi,nakotilo se zgadije na sve strane i opet mi da ih hranimo,e nece biti tako pljuju nas na sve strane niko nas ne podrzava niucemu a sada kada treba da plate opet smo im mi krivi.
Tacno! Ova GOSPODA se godinama bogati na racun nas. Kada im cena odgovara kazu to je trziste, a kada ne zabrana.da plaćaju pošteno nikog ne bi ni zanimalo da li je zabranjen izvoz....
Ti si izgleda neki trgovac kada ides kontra ili si neko gradsko dete kada se bunis?Ma svi treba da budu gladni, samo da si nam Ti sit.
Ma problem na ovom forumu je sto svaka susa moze da prica sta hoce i da cita sta se prica a nema veze sa poljoprivredom.Kada je sve jeftino svi cute i uzivaju a sada kada treba da se plati oni se bune pa dosta su oni uzimali kajmak sa nase muke TRGOVCI,ANTLERI kako god hoces.Ja bi ovog perleza udaljio trajno sa foruma.Taj nema veze sa poljoprivredom.