Dragan18
Član
Ja sam cuo iz nekih izvora bliskih Delta agraru da ce Rusi da izvezu deset miliona tona na Evropsko trziste i da ce da obore cenu u Evropi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
rusi su ti k'o mi.jesste, ukidaju zabranu izvoza, ali koliko pšenice tačno imaju - znaju kao i srbi.Ja sam cuo iz nekih izvora bliskih Delta agraru da ce Rusi da izvezu deset miliona tona na Evropsko trziste i da ce da obore cenu u Evropi.
Tačno je da ovde se može proveriti ali samo TRENUTNO - TRENUTNO stanje te firme i ništa više a šta sutra može biti to nezna niko, dali je u kreditima i dugovima nigde nemožete pronaći i ako pokušate preko banaka što sam lično pokušavao nećete dobiti informaciju ni za suvo zlato jer su klijenti zažtićeni kao ne zažtićene živo..nje već kao praistoriske tako da krug koji treba ispitati je ogroman i kada sve to uradite opet ste na početku kraja.Сорин, али и свима осталима да се не упецате да предате жито фантомским фирмама или онима које су у блокади цитираћу свој пост :
Које су фирме у блокади
Пријатељ ми је показао како могу да преко нета проверим да ли је нека фирма у блокади или није.
Преко сајта Агенције за привредне регистре се нађе матични број фирме :
http://pretraga.apr.gov.rs/RepsisPub...itySearch.aspx
онда се са тим подацима оде на сајт НБС, где се потражи ПРИНУДНА НАПЛАТА
http://www.nbs.rs/export/internet/cirilica/67/pn.html
и ту се упишу подаци фиме (матични број).
Притиском на матични број фирме, када изађу подаци тачно се види где све има пословне просторе, да ли има рачуне, евентуалне блокаде.
Дакле једноставно је и врло брзо (2-3минута)м не кошта ништа а итекако може да те спаси инфаркта и пропасти...
Kazu 16 din sa pdv je pocetna cena a krajnja ce se korigovatiDa li je neki otkupljivac izaso sa cenom psenice
masa jednog hektolitra psenice izrazena u kg.kako se izracunava hektolitarska masa zrna?
masa jednog hektolitra psenice izrazena u kg.
u prevodu: u sud od 100l uspes zito pa izmeris kilazu.