mladen87
Član
kod nas je 20.5 + pdv sa lagera s tim sto se ne naplacuje lager...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa zar nije i kod tebe Barišić? Ja kod njega (Mlinpek SP) u ponedeljak naplatio po 21,50 sa PDV-om.Ja sam naplatio po 21din sa pdv.
Ja cu sacekati da se otopi lepo sneg i led na Dunavu pa posle koja bude cena jer i ovaj euro zeza.Ja nemam za pun sleper ali kad bi imao kod mene placaju 22 u jus-u ali ceo sleper.Trguje se, ali nece da plate Srđane, oni plate 22 kada su blizu kada nema previše transporta, eto i ja sam nudim na toj istoj berzi koju ti gledaš, jer si me ti i uputio na Araksi i hvala ti.
Ali ne mogu još da nađem zajednički jezik sa otkupljivačima, oni bi 21.5 u tel-kel-u, a ja skladištio u jusu i kada mi naplate lager i obračun po jusu, sve gde sam tu sam. Taman mi daju toliko i skladištar i otkupljivač sa berze da sam na istom....
Ja danas otišao dod jednog mlinara iz Ogara i pitam koja je cena mog žita kod njega na lageru : kaže 20 din. ja reko malo je kad ono plus da mi odbije troškove lagera (stvarno pljačka) i tako uz malo žučniju raspravu jedva se izborih za 20 din. bez plaćanja troškova lagera
Stavljam tačku na pljačku i ove godine ću da radim podno skladište da se više ne maltretiram sa tim lopovima!!!
Bravo !! Sve treba da skladištimo kući i onda mi diktiramo , ne oni ..........
http://www.polovniautomobili.com/oglas1834185/baumann_susara/Kompletan ovogodišnji rod ostavljam kući,farmu sam ispraznio pa ću imati mesta za lager i više nego što mi treba.Planiram da napravim utovarnu kašiku za viljuškar pa ću i problem utovara rešiti još da mi je da nabavim jednu malu sušaru...
Vlasnik si robe samo onda kada je ona kod tebe na lageru i tada se postižu mnogo veće cene a odbitaka praktično i nema.
ja sam imao u planu da ove godine pravim skladiste ali se sad nesto dvoumim!kod nas je za psenicu dobro,imamo dobrog skladistara,sa cenom su uvek u vrhu a lagerovanje ne naplacuju!a sto se tice kukuruza,par prijatelja i ja pregovaramo sa jednim silosom da tamo skladistimo kukuruz bez naplate lagera tako da se skladiste najverovatnije prebacuje za neku narednu godinu!Ja danas otišao dod jednog mlinara iz Ogara i pitam koja je cena mog žita kod njega na lageru : kaže 20 din. ja reko malo je kad ono plus da mi odbije troškove lagera (stvarno pljačka) i tako uz malo žučniju raspravu jedva se izborih za 20 din. bez plaćanja troškova lagera
Stavljam tačku na pljačku i ove godine ću da radim podno skladište da se više ne maltretiram sa tim lopovima!!!