Cena malih prasića na tržištu

Obustava utovara kod naseg lokalnog nakupca. Poslednja cena tovarene robe u sredu bila 270,sledeii utovar u utorak a cenu necu ni da pomislim. Neki su mi vec prerasli,idu u tov,mesta nemam jer stizu sledece,sta ce biti ne znam.

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Ја се размишљам да ставим оглас да поклањам прасице, нека да колико ко хоће...
Ja cu morati izgleda pokloniti .. 45 dana jos uvek zabrane transporta , naravno zabrana se odnosi na nas poljoprivrednike ,sverceri uvek mogu da transportuju i niko ne odgovara za kugu..

A kome drugome mozes prodati,sverceru ili u pecenjaru

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

A kome drugome mozes prodati,sverceru ili u pecenjaru

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Na malo po gradu , a prodavao sam do sada uvek tovljacima .. (vecinom kao male ispod sise 50-100 komada ) , ali sada nas zezaju sa tim sto su divlji sverceri rasirili kugu ovde ,svesno dovezli bolesnu prasad iz Crne Bare ,tako da nmg. nikome na stranu prodati

Lokalni nakupac blagi porast sa 260 na 270,potraznja nikakva sem ovih Trlic i ekipa za zamrzavanje i pustanje u opticaj za novu godinu

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

11 000 тона прасади за тов је увежено, информација са "инфо тим логистика"
Ja lagano dizem ruke od svinja , pustio sam ih u sumu sve ( ogradjeno ) , tako da se prase same , pa koliko sacuvaju sacuvaju .. Na ove cene necu ni da racunam koliko zaradim - budem u minusu ...Ko zadnji ostane u ovoj zemlji nek ugasi svetlo sto kazu ..

A u pa baš strašno, dal je gore što je cena ovako mizerna ili to što ih niko neće, puni oglasi svinja i prasadi. Katastrofa
Šta mislite dokle će ovo ovako ?

Nazad
Vrh