Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sa srecom samodraganpan je napisao(la):Ja se ne nadam vecoj ceni jer kad imam prasadi cena je niska, a sada evo jedna mi oprasila 19 kom a jedna 13 kom
a koja ti je cena koncentrata, uporedjenja radi npr ST1 sa 16% proteina?Fontana je napisao(la):Doslo do promjene cijena Prasica u Republici Srpskoj![]()
Bijeljina: 3,3KM - 3,5KM = 180din - 190 din
Zvornik: 3,7KM = 200 din
Bratunac,Srebrenica 3,7KM - 4KM = 200din - 218din
nesto se desava!!!
da nije Jakovljevic..iz Cacka a tera za Beograd u svoje pecenjare.....trebalo bi da bude preko 150 pred NOVU GODINUsomika je napisao(la):bilo pre 10 dana 140-150, cim je poceo post kao odmah skinuli cenu na 120.kod nas na pijaci diriguje samo jedan najjaci pecenjar on dodje i vidi da je sam na pijaci i reze,a ovi sitni jedva docekali mamu im j
Koju si farmu zvao druze SABI, a kako to odredjujes cenu, prema njihovoj?sabi je napisao(la):Jutros sam zvao farmu, cena prasadi od 20-30kg je 194 din sa pdv-om. Znaci ja cu traziti 180 din pa cemo videti kako ce ici.