Rale 83
Prijatelj Foruma
Ma hteo sam reci da se trenutno nama malima ne isplati , kao uz foru nek jedu deca ne zameriKishRobert je napisao(la):eto ti...neznas da objansis...k'o o vicu.sto znam dobar vic,steta sto mu kraj neznam!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma hteo sam reci da se trenutno nama malima ne isplati , kao uz foru nek jedu deca ne zameriKishRobert je napisao(la):eto ti...neznas da objansis...k'o o vicu.sto znam dobar vic,steta sto mu kraj neznam!
savak je napisao(la):Bili mi danas nakupci, nude mi 110-120 din za kg prasića od 12-13 kg. Samo sam im lepo pokazao gde se nalazi kvaka sa druge strane vrata!!!![]()
![]()
![]()
Prije bi dao sirotinji džabe ,nego njima za 120MILOŠ D.T je napisao(la):savak je napisao(la):Bili mi danas nakupci, nude mi 110-120 din za kg prasića od 12-13 kg. Samo sam im lepo pokazao gde se nalazi kvaka sa druge strane vrata!!!![]()
![]()
![]()
Nedaj za te pare NIKAKO NIKOM,ja bi ih klao svaki dan po jedno ali ne bi dozvolio da me tako jebavaju.