Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovako druze, farma se nalazi u jednom selu pored Kikinde i u Deltinom je vlasnistvu.Ja od njihove cene odbijem pdv,pa po toj prodajem.Nemam mnogo,ostalo mi jos nekih 15 kom, nadam se da ce otici sad za ove praznike i slave.A oni ne prodaju priplodni materijal.francuz je napisao(la):Koju si farmu zvao druze SABI, a kako to odredjujes cenu, prema njihovoj?sabi je napisao(la):Jutros sam zvao farmu, cena prasadi od 20-30kg je 194 din sa pdv-om. Znaci ja cu traziti 180 din pa cemo videti kako ce ici.
A jel oni prodaju prasad kao priplodni materjal ili za klanje?
![]()
Grujane,crni gruja je napisao(la):@Nikola.KV
alo brate pa ne otpada od 22 kg ..7 kg nasta to lici ... prase nije sigirno .. moje prase od 30 kg ima pecenja 60 % pa to je 18 kg pecenja a ne sirovog mesa![]()
rekoh ti ne dam tako male ..i nema puno ubedjivanja samnom...A ako kupac hoce,prodavacu i od 10kg,3x skuplje naravno.
crni gruja je napisao(la):@Nikola.KV
rekoh ti ne dam tako male ..i nema puno ubedjivanja samnom...A ako kupac hoce,prodavacu i od 10kg,3x skuplje naravno.![]()
![]()