Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A dali ide cena tovljenika.Ja kad sam rezervisao u novembar za kraj ovom meseca da mi bude isporuka cena mi je bila 210din, sad pre nedelju dana sam pozvao za dodatnu kolicinu vise prasadi pa mi sad za tu kolicinu trazili 250din Uvoz je otisao gore, ovde isto cena ide gore.Cene su bez pdv-a.
Nee, ona se zakucala tu gde jeste.Ako nije mrdnula na dole 5din.sutra ce se znatiA dali ide cena tovljenika.
E onda ce stvarno otici cena prasica...samo neznam ko ce kupovati kad tov ide u of..Nee, ona se zakucala tu gde jeste.Ako nije mrdnula na dole 5din.sutra ce se znati
Pa nije to losa cena prasica.Juče prodao 40 kom 21,1 kg prosek cena 250din sve odrađeno.
Na ovu cenu tovljenika ja sam zadovoljan. I uloženo je u prasad...Pa nije to losa cena prasica.
Taj sto ti sada platio 250 din----alal mu veraJuče prodao 40 kom 21,1 kg prosek cena 250din sve odrađeno.