Cena malih prasića na tržištu

Rezervisano za uskrs danas prosek 25 kg po 270... Smederevska Palanka

Послато са Lenovo K53a48 уз помоћ Тапатока

Danas kupljeno 4 kom,dva za mene dva za komsiju samo sto ce komsija da ih hrani do zime,ja platio 4 kom 20000 djuture al tu su oko 20kg,kupljeni u Badnjevcu.

do 30kg 300din,preko toga 280din

U sredu se kod nas na pijaci ko je hteo da proda prodavalo na 250,na komad ii kvalietnija prasad su isla 280din

Ja sam ih ovih dana po 260 u lokalnu mesaru i to je trazio vece komade od 30-35kg tj da budu ocisceni oko 25kg. A od kuce po 270.

Kako onda kod tebe 300 i to do30 kg?

Zato sto svako ko ima kvalitetnu prasad vec mu je rezervisano za predstojeci praznik i nije terao na pijacu ( ne kazem da su nicija prasad losa,nego da svako ko malo ozbiljnine shvata svinje ima vec stalne kupce),...
Kazem 250 su placali onima koji su dooterali da prodaju i idu kuci,nadkupci tako placali i uglavnom prasad preko 25-27kg... na komad je islo pk 280 takodje ta kilaz,..kod mene rezervisani na 300din jos pre deset dana,...

Inace danas u Rumi na pijaci Djurdjevic uzeo sve prasice 25+ kg po ceni 280. Naravno ko je hteo da proda ko nije dao njemu prodavalo se 300 za kilo i nesto preko. To su ostali prasici do 20 kg.

Nazad
Vrh