crni gruja
Član
Danas dolazi kupac , ne moze vise od 170 din
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ili zovi veterinara ili gurni ruku,mozda se popreciloLjudi imam problem. Prvopraskinja jutros oko 9 sati pustila vodu i pocela krvariti, ali do sada, vec 6 sati, nije izbacila niti jedno prase. Napinje se i otvorena je tek 4 prsta. Što raditi? Dali da joj dam oxytocin
ali bolje zovi nekog strucnog mnogo je vremena proslo to je sigurno mrtvo pa neide,ako znas nadji zadnje noge i polako ga izvuci kad se napne nemoj da pocepas nesto. Valjda se nije skupila matericaLjudi imam problem. Prvopraskinja jutros oko 9 sati pustila vodu i pocela krvariti, ali do sada, vec 6 sati, nije izbacila niti jedno prase. Napinje se i otvorena je tek 4 prsta. Što raditi? Dali da joj dam oxytocin
Ako poceo da izbaci prase,daj opet oxytocina 3kubika,i ako izbaci sve prase,placentu.ok.Veterinar na moru... evo isao sam rukom do lakta unutra i nisan napipao prase. Gdje se inace popreci? Hvala na brzim odgovorima, a sta je sa oxytocinom?
- - - - - - - - - -
Dao sam oxytocin i nakon 15 min izbacila prvo prase. Mrtvo, a bit ce sad bolje, nadam se
coveku je trebala brza pomoc,kakva tema?!!!!Tema je cena ..
kilaza 10 kg ili 25kg nije svejedno?Cena Backa Topola 190 din.
kilaza 10 kg ili 25kg nije svejedno?
nebi ni ja ali proslu turu mi je ostalo 10 kom i niko ih nece kad predju 15 kg sad su 25kg i nemogu da ih prodam jedva po koje. sta da mi ostane 30-50kom mesecno?Moze da ga racuna koliko god hoce ,to sam napisao po 100x , ne dam ispod 30kg prosek
Tako je Grujo, kod mene skoro da nista ne ide ispod 30kg. Do pre 15 dana sam davao satordzijama prosjek 40-43kg ekstra roba, sad kad su mi te izvukli ide roba oko 30-33kg prosjeka, ali za 10 dana opet ce ici roba blize 40 kg. I naravno dogovorena cijena do kraja godine na 4,5 km.Moze da ga racuna koliko god hoce ,to sam napisao po 100x , ne dam ispod 30kg prosek
Ista stvar i kod nas,od 20-25kg idu,preko toga tesko,inace cuo sam da je kod nas u sredu bila cena 160din,e sad ako ima neko iz okoline da je bio pa da potvrdi@draganpopo
To moze kod tebe kad nemas konkurenciju i kad imas trziste koje hoce takve prasice. Mi na severu imamo muku kad predju 25kg i ne trebaju nikom, tj trebaju ali ne po ceni praseta. A o 4.5cm ili 2.3e mogu samo da sanjam.