tile 1977
Član
dobro si dobioNisam merio prodao sam na komad a kilaza oko 9-10 kg,danas je dosao drugar i odneo prasice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dobro si dobioNisam merio prodao sam na komad a kilaza oko 9-10 kg,danas je dosao drugar i odneo prasice
imam ja 6 kom po20 kg, 24 po 10 kg,10 jos sisaju. dodji ako ti trebaKao da živimo u drugoj državi. Kod nas u Stepanovićevu prasadi nema mnogo, ali ih ima, hteo sam da ubacim 6 kom. za tov, bio kod par ljudi u selu prasići oko 25 kg, cena 250 rsd. Bili do Bačkog Dobrog Polja, nakupci sve pokupili pre nedelju dve, ostala po 2-3 ali to nije za tov...
PU j...teProdao pre neki dan na 160din
Koja je malo veca kolicina u pitanju?odakle mogu nabaviti malo vecu kolicinu prasica sa nekim prosekom tezine oko25-27kg?I koja je cena?
Koja je malo veca kolicina u pitanju?
ja sam moje od sise prodao za 2200din/kom taj dan zvao njih 5-6 niko nece,jedan dosao i odneo,sutradan me njih 4 zvalo neki i po dvaput da traze prasice..a oni otislia jako ga j..e,malo al sta ces,bice vise uskoro!Koja je cena prasica kod vas?
ako zafali imam i ja 6 kom od 23-24 kg, a bice i malih za 2-3 nedeljeImam ja 12kom,prosek oko 20kg,ako treba nekome 220din/kg.Becej.