Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imate vi vaseg Ziku matrapaza .. ovde kupuje po 220 tu nudi 260 ..ni ni luk mirisao, niti jeo , a zarada super
Pozdrav Grujane.U pravu si za Ziku,a sto se tice njegove zarade-on ne doteruje prasad ako nema minimalnu zaradu od 1 K.M (Bosanska marka=60 din) po kilogramu tezine.Inace prasad uzima tamo u vasem kraju,od Mrcajevaca do Kraljeva...Znam ga odlicno,tacnije saradjuje sa pekarom u kojoj sam radio 15 godina ali snabdeva i sve ostale pekare u gradu.Jednostavno ovde je ponuda nikakva i on je bukvalno jedini kod koga moze da se kupi prase (bilo koje kilaze ) u svako doba dana i noci.Imate vi vaseg Ziku matrapaza .. ovde kupuje po 220 tu nudi 260 .. ni luk mirisao, niti jeo , a zarada super
Pozdrav Grujane.U pravu si za Ziku,a sto se tice njegove zarade-on ne doteruje prasad ako nema minimalnu zaradu od 1 K.M (Bosanska marka=60 din) po kilogramu tezine.Inace prasad uzima tamo u vasem kraju,od Mrcajevaca do Kraljeva...Znam ga odlicno,tacnije saradjuje sa pekarom u kojoj sam radio 15 godina ali snabdeva i sve ostale pekare u gradu.Jednostavno ovde je ponuda nikakva i on je bukvalno jedini kod koga moze da se kupi prase (bilo koje kilaze ) u svako doba dana i noci.