crni gruja
Član
odgovor je u temi .. gde ti vidis da je cinicno.. nego se tebi ne svidja cenaja cu moje da ti prodam po 500 din po kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
odgovor je u temi .. gde ti vidis da je cinicno.. nego se tebi ne svidja cenaja cu moje da ti prodam po 500 din po kg
Kvaliteta je presudna a naravno i kolicina, jer rijetko gdje se moze natovariti 80-90komada na jednom mjestu pribliznog prosijeka u 5-7 kg. i to izvlaci nekih 10-15 euro centi. Ali generalno prosli vikend je skocila potraznja sto i kako neznam, i ponovno zatisje.Aaauu!...Svaka cast za postignutu cenu.Jel dobijas nesto vecu cenu na ime kvaliteta ili je generalno kod vas (u okruzenju) tako?
E zato ja zagovaram u mom kraju udruzivanje stocara, koje bi bitno uticalo pre svega na plasman stoke, a i cenu.Kvaliteta je presudna a naravno i kolicina, jer rijetko gdje se moze natovariti 80-90komada na jednom mjestu pribliznog prosijeka u 5-7 kg. i to izvlaci nekih 10-15 euro centi.
Povrat PDV-a i AFA --čuda čine .ispada da se te jadne svinje navozaju a u stvari ne izađu iz objekta .Uzgred SRETNA SLAVA SVIMA KOJI SLAVE I OSTALOJ POLOVINI.
Zatvaramo svinjac i Idemo kod Tenis-a za 200 eu mesecno. On ce da izgradi savremenu farmu, dok mi gledamo nas svinjac da sta i kako i od cega da namestimo na EU propise tad vec Tenis pokriva sve!