Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bas bih voleo da vidim pred koji je ce to Vaskrs cena prasadi da padne!?!Slabo si ti druze upucen i ovu problematiku.
Na Kv pijaci nije bilo prasadi,u Cacku se prodavali po 300,kilaza oko 30-32.Cena u uzlazu,trazi se masovno za drzanje,a i post prolazi.
I opet ti kazem da si slabo upucen,jer da si bolje upucen znao bi da su vakcinacija,markice i bilet obavezni,i da nijedna pijaca ne sme da pusti takvu stoku jer vet inspektor stoji i kontrolise ulaz.Bez ljutnjeda li sam ja upucen ili ne to nije tvoje da cenis. ako si pratio pisao sam da problem mogu da prave inspektori i obaveza vezana za usne markice,nisam pricao o potraznji i ponudi. ponavljam namerno to rade sad kad je navala na prasice. zasto do sada nisu kontrolisali pijace..
sta je pisac hteo da kaze .. daj progovori ipisi bez neke filozofije ...mnoge svinje ce zavrsiti u prasilistu...
Mislim da njegova tvrdnja i nije daleko od istine, a mislio je da ce mnogi ostaviti zenske tovljenike za priplod, normalno da to nije ni blizu kvalitetne krmace kao odgovarajuci priplodni materijal, ali ce napraviti pometnju kroz pola godine. Bar znam kod sebe po pozivima i potraznji nazimica suprasni, kao i zenskih grla oko 100 kg koji ce odma podpustati pod nerasta. Daj Boze da ovakva cijena potraje, ali avgust septembar ima da se sroza cijena prasadi i to uveliko.sta je pisac hteo da kaze .. daj progovori ipisi bez neke filozofije ...
ja sa svinjama vodim borbu najmanje 15 godina i sve to sto ti kazes da neznam znam sigurno pre tebe. sve je to obavezno ali nisu vec dugo kontrolisali i nasli bas sad da pstuju zakon. ja cu ionako opet sve prodati kod kuce i da imam jos ovoliko prodao bih jer je navala vec pocela. svinja je jako malo svuda i prasica realno nema puno. a pre neki dan dodje mi jedan ciga i pita da mu prodam krmacu i 13 prasica, ja mu kazem hocu, cena 1500e, on se uhvati za glavu i ode bez reci. pa ja krmace selektiram,odvajam najbolje, pazim i da mu dam za 300 e nema sanse. e kad su garagani resili da drze svinje nadrljacemo uskoro.I opet ti kazem da si slabo upucen,jer da si bolje upucen znao bi da su vakcinacija,markice i bilet obavezni,i da nijedna pijaca ne sme da pusti takvu stoku jer vet inspektor stoji i kontrolise ulaz.Bez ljutnje