gutaod
Član
cicevac prasici od 250-280 din vrlo malo imalo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Delim misljenje kolege,jer je jeftin kukuruz i zito,te mnogi racunaju da cenu kukuruza nadoknade kroz tovljenike.Svedoci smo na ovim prostorima,da posle tamanjenja stoke ide bolja cena i obrnuo.Neka nam je Bog u pomoci.Mislim da ko sad ostavlja prasad za tov da taj mnogo grijesi bice jeftini tovljenici na jesen evo vidjecete....
A zasto su skupa prasad,kad je cena tovljenika gotovo indenticna. Po tome su tovljenici preskupiiii,s cim se bas ne bi slozino jeste s obzirom da smo radili s minusom,a sad ima zarade,pa odma zlo.Pa valda i stocar radi da bi zaradio.Tovljenici preko 180 dinara nece biti, zbog toga su ovako skupa prasad u ovo doba godina kad smo si ocevici da je u ovo doba godine cijena prasadi bila u padu. Velika kolicina je povucena za tov....
Svaka cast.Ostavices mi nesto zensko za priplod,steta da se takvo nesto propusti.moji se oprasili sa tom kilazom
Svaka cast.Ostavices mi nesto zensko za priplod,steta da se takvo nesto propusti.