та Пеера
Član
Baš ti daje ..!?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze roditi sve rekordno al vise se nece zaje... da gaji svinje niko ko je pucao na njima,nit bikove,nit bilo sta drugo,tako da ta prica vise ''vodu ne-pije''Ljudi ja ne znam o cemu pricate koje to su previsoke cijene . Vjerujte mi danas me zvalo pet ljudi iz sumadije i nudilo robu po 200 dinara (muska i zenska vecinom ne biljezena bez biljeta), ja tovarim u nedjelju stvarno 130 kom od toga 20 kom zenska roba, sva roba od 25 do 35 kg prosjek nekih 29 kg,roba biljezena sa svim papirima po 220 dinara. A valjda ce i ovaj sto mi sprema robu da zaradi neki euro.
Znam da vi nemate nista na tu cijenu, ali jednostavno pojavilo se dosta robe, a slabo ide....psenica je dobra, jecam je rodio dobro, nadajmo se da ce i kukuruz da bacio dobro, pa dako malo krene, da se zaradi koji
Ima kod mene,6 kom,cena je 230 din!Ima i dje robe od 40 do 60 kg i koja je cijena?