savak
Član
Neće se više Sava baviti svinjarstvom dok je živ. Kad rasprodam sve što imam ni na sliku neću da ih vidim!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam se ni ja nadao takvoj kilazi. Prasici su bili stari 2 meseca i 20 dana. Vrlo sam zadovoljan koncentratom koji sada koristim. -Bez ijednog proliva bez ijednog uginuca vec tri ture...odlivna cena , a jos bolja kilaza . bravo. .
ili zezas ili preterujes .. ta kilaza za to vreme nema da moze .. nesto si se ti praracunao .. nisam mogao da precutim, kad se nesto ne slaze .. ne moze na tome da ostane .. pozz .. prepravi vreme strarosti prasadiNisam se ni ja nadao takvoj kilazi. Prasici su bili stari 2 meseca i 20 dana. Vrlo sam zadovoljan koncentratom koji sada koristim. -Bez ijednog proliva bez ijednog uginuca vec tri ture...
daj podatak ..koliko pojede jedno (1) , prase ....Interesantno je to sto kada bih naveo kako ja gajim svinje mnogi bi ovde rekli: ma dajj... ali moje iskustvo je moje... i eto rezultata.
ma dao ih na lepu cenu ,ali mali broj .,, po krmaci ...tako da se zarada izgubi u malom broju prasadi , na dve krmace 12 kom .. malo ....Juce prodato 10 komada od 42 do 52 kg (prosek 45,6) po 170 dinara
Imao sam ja od dve krmace i 36 kom, ali sada ne... je... ga.daj podatak ..koliko pojede jedno (1) , prase ....
moja farma ima od tri krmace 39 kom / pa tu treba da vidis rezultate i kakvi su im uslovi . a ne od dve krmace 12 kom .. dragane o cemu pricas ?
ja u klin ti u plocu.. nemam proliva . niti imam problema sa prasadima . zna se kolicina hrane . za odredjenu masu . ne citas pazljivo da bi mi dao adekvatan odgovvor a aovako mozemo do sutra . meni ode od 35 do 40 kg po prasetu . i imaju od 25 do 32 kg za 70-85 danapricam o prasicima, da se cita s paznjom da bi se razumel