Cena goriva

Sale,koji je ovde % pdv-a po tebi?
f5ec78de6a365ac63d0ec3a179f44e73.jpg
Šta znaju ekonomisti, možda nisu položili 4 matematike.

A osnovica nije 80% od maloprodajne cene. Pomešao si babe i žabe. Razumem te, nije tebi lako a oni se sprdaju. Objasni ti njima gde je greška na fiskalnom računu.
Ako Vučić ovo tvoje pročita bićeš novi ministar.
Nema potrebe da mi ponavljaš jer sam to već napisao. Cifre i procenti koje sam stavio su tačni. Pitao sam te koliko je % 100 od 120. Kako sam pored toga napravio previd ni sam ne znam. ALi dobro. Priznao sam grešku i nemam problem sa tim. Ti možeš da likuješ, ako ti to nešto znači. Mene to ne tangira uopšte. A to će biti sve od tebe.

Žnači Sale obrnuo si igricu... Tolike škole a ne znaš da dobiješ osnovicu iz pune cene...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Ove matematicke zavrzlame , zanimljive pitalice lakse je rjesavati nego regularne zadatke , jer polazis od toga da nije ono sto se na prvi pogled cini . Ali to je zanimacija . Kao sa kapom i majicom , nije tesko al na prvi pogled se ucini drugacije .
Npr , puz se penje uz vertikalni zid kuce visok 10m. Za dana se popne 3m , a nocu spava i sklizne 2m unazad, nize . Kolko mu treba dana da se popne do vrha ?
A dobro. 8 dana mu treba. Nađi nešto bolje. Ne znači to ništa. I profesori akademici greše na svakom predavanju. Nije stvar u tome. Stvar je u onome što se zna.

Poslednja izmena:
Kako sad 10? Brate, ti nas lozis celo vece izgleda? A mi se kao trudimo da ti objasnimo...

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

on okrenuo na salu,a onaj bije se sa matematikom i propracunima... nisam skoro ulazio zabatalio sam poljoinfo ali sinoc sam sam video zestoki masakr,kao dva jarca na brvnu kad su se srela

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

on okrenuo na salu,a onaj bije se sa matematikom i propracunima... nisam skoro ulazio zabatalio sam poljoinfo ali sinoc sam sam video zestoki masakr,kao dva jarca na brvnu kad su se srela

Mislim da ti je loše poređenje, da ne kažem zlonamerno. Naravno ako mislimo na isto. Ako misliš na %, jedan i svi ostali su bili upravu, a jedan u krivu. Tako da nije dobro poređenje jer jarčevi na brvnu su u istoj situaciji.

ja se u ovom postu samo malo salim,zar nam nije dovoljno sto nas drzava j... sa cenama. sad treba i mi medjusobno da se ujedmo ili je bolje da se drzimo svi zajedno pa makar neko gresio a drugi bio u pravu...

Mislim da se face šale na svoj račun, a ne na tuđ. Ja tako mislim. A u vezi države, ja sam izašao sa traktorom kao i svaki put do sada. A mnogi samo pišu i ništa ne preduzimaju.

Nazad
Vrh