Cena goriva

Nema potrebe da mi ponavljaš jer sam to već napisao. Cifre i procenti koje sam stavio su tačni. Pitao sam te koliko je % 100 od 120. Kako sam pored toga napravio previd ni sam ne znam. ALi dobro. Priznao sam grešku i nemam problem sa tim. Ti možeš da likuješ, ako ti to nešto znači. Mene to ne tangira uopšte. A to će biti sve od tebe.

Žnači Sale obrnuo si igricu... Tolike škole a ne znaš da dobiješ osnovicu iz pune cene...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Ove matematicke zavrzlame , zanimljive pitalice lakse je rjesavati nego regularne zadatke , jer polazis od toga da nije ono sto se na prvi pogled cini . Ali to je zanimacija . Kao sa kapom i majicom , nije tesko al na prvi pogled se ucini drugacije .
Npr , puz se penje uz vertikalni zid kuce visok 10m. Za dana se popne 3m , a nocu spava i sklizne 2m unazad, nize . Kolko mu treba dana da se popne do vrha ?
A dobro. 8 dana mu treba. Nađi nešto bolje. Ne znači to ništa. I profesori akademici greše na svakom predavanju. Nije stvar u tome. Stvar je u onome što se zna.

Poslednja izmena:
Kako sad 10? Brate, ti nas lozis celo vece izgleda? A mi se kao trudimo da ti objasnimo...

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

on okrenuo na salu,a onaj bije se sa matematikom i propracunima... nisam skoro ulazio zabatalio sam poljoinfo ali sinoc sam sam video zestoki masakr,kao dva jarca na brvnu kad su se srela

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

ja se u ovom postu samo malo salim,zar nam nije dovoljno sto nas drzava j... sa cenama. sad treba i mi medjusobno da se ujedmo ili je bolje da se drzimo svi zajedno pa makar neko gresio a drugi bio u pravu...

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Nazad
Vrh