Šta znaju ekonomisti, možda nisu položili 4 matematike.Sale,koji je ovde % pdv-a po tebi?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta znaju ekonomisti, možda nisu položili 4 matematike.Sale,koji je ovde % pdv-a po tebi?![]()
Nema potrebe da mi ponavljaš jer sam to već napisao. Cifre i procenti koje sam stavio su tačni. Pitao sam te koliko je % 100 od 120. Kako sam pored toga napravio previd ni sam ne znam. ALi dobro. Priznao sam grešku i nemam problem sa tim. Ti možeš da likuješ, ako ti to nešto znači. Mene to ne tangira uopšte. A to će biti sve od tebe.A osnovica nije 80% od maloprodajne cene. Pomešao si babe i žabe. Razumem te, nije tebi lako a oni se sprdaju. Objasni ti njima gde je greška na fiskalnom računu.
Ako Vučić ovo tvoje pročita bićeš novi ministar.
A dobro. 8 dana mu treba. Nađi nešto bolje. Ne znači to ništa. I profesori akademici greše na svakom predavanju. Nije stvar u tome. Stvar je u onome što se zna.Ove matematicke zavrzlame , zanimljive pitalice lakse je rjesavati nego regularne zadatke , jer polazis od toga da nije ono sto se na prvi pogled cini . Ali to je zanimacija . Kao sa kapom i majicom , nije tesko al na prvi pogled se ucini drugacije .
Npr , puz se penje uz vertikalni zid kuce visok 10m. Za dana se popne 3m , a nocu spava i sklizne 2m unazad, nize . Kolko mu treba dana da se popne do vrha ?
8 dana. Zajebavam se.Kako sad 10? Brate, ti nas lozis celo vece izgleda? A mi se kao trudimo da ti objasnimo...
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Ovaj izgleda zavrsio 5 nivo matematikeEvo tačne računice:
Mislim da ti je loše poređenje, da ne kažem zlonamerno. Naravno ako mislimo na isto. Ako misliš na %, jedan i svi ostali su bili upravu, a jedan u krivu. Tako da nije dobro poređenje jer jarčevi na brvnu su u istoj situaciji.on okrenuo na salu,a onaj bije se sa matematikom i propracunima... nisam skoro ulazio zabatalio sam poljoinfo ali sinoc sam sam video zestoki masakr,kao dva jarca na brvnu kad su se srela
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока