A posle ste imali dobre kobasice.Moj stari za vrijeme rata kupio konja za svaki slucaj, na kraju nije ga ni koristio, samo silno zito pojeo
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A posle ste imali dobre kobasice.Moj stari za vrijeme rata kupio konja za svaki slucaj, na kraju nije ga ni koristio, samo silno zito pojeo
A kako je tada bilo za poljoprivredu što ze nafte tiče, na bonove? Niste tu cenu plaćali ili?93 u Jesen cena dizela bila 3dm/lit.
Šta li ti pokušavaš da kažešE kad bi se covek uplasio svega sto se ovde lupeta...Sam sebe si zbunio,te NIS ne placa PDV jer nema prometa te +qrac+ palac.Ako ti imas knjigovodju koji zaracunava marzu i na akcizu I PDV dzaba ga bilo
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Pazite šta pišete da naš ministar ne dobije ideje...morali bi i da ga registrujemo verovatno..Moj stari za vrijeme rata kupio konja za svaki slucaj, na kraju nije ga ni koristio, samo silno zito pojeo
Kolega dizela nije bilo na pumpama, inflacija je bila ogromna a kurs se menjao svakodnevno.A kako je tada bilo za poljoprivredu što ze nafte tiče, na bonove? Niste tu cenu plaćali ili?
Kurs se menjao nekoliko puta u toku dana.Kolega dizela nije bilo na pumpama, inflacija je bila ogromna a kurs se menjao svakodnevno.
Pokusavam da ti kazem da pises glupostiŠta li ti pokušavaš da kažeš
Ako ti tako kažešPokusavam da ti kazem da pises gluposti
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока