Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa zar mi još ne otplaćujemo kredite za ta srećna vremena i nerealne paritete?Pogresno doba je objasnio, meni su pricali da su u sretna vremena za 5 kj zita kupili 542 i sva radila… a za 5 kj klipa torpeda 60 ks, naravno sve novo…
Ja neznam kako mislis da urade nesto kad za svaku sitnicu cekaju od bg dozvolu… i direktno im se kroji svaki potez, autonomija je samo na papiru…
Kako su ameri dovitljivi, sad se dogovaraju da evropa udari sankcije rusiji i ne kupi njihovu naftu, ali ce zato kupiti americku… briga rusa sto necemo njegovu, uzece je kinez…Brent sirova nafta na americkoj berzi od sinoc skocila na 130 dolar po barelu!
To si i ti cekao ispred pumpe? Ja prolazio pa mislio nesto dele dzabe,jel zna neko za vrbas,kula jel stigla cisterna?Danas sam na NIS pumpi kupio dva bureta goriva. Čekao sam u redu 7 sati, ceo dan nije bilo evro dizela, i tek oko 18h je došla cisterna. Dok smo se raspitivali kod pumpadžije kad će stići cisterna, rekao nam je da gradovi imaju prioritet...
Dok ne donesu zakon ili uredbu ne mogu ništa sem da plaše.Nikako nije regulisano kod nas to sipanje van rezervoara ni koliko može da se sipa ni posuda u koju se sipa.Сељакизграда, опет ти остаје транспорт од једном толике количине горива.
Švindleri....Bg je uvek bio grad prevaranta, secikesa i sitnih jajara.
Nesto si pobrko.130 din je akciza po litru jebote bog i nece da se odreknu ni dinara