Da to je cena na crnoNa crno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da to je cena na crnoNa crno?
Barem 1000litara koliko ja znam. Sto veca kolicina bolja cena...Koja kolicina je potrebna da bi dovezli
Kakav je kvalitetNije to gorivo u pitanju, nosi meni bez racuna pa nosi komsiji sa racunom iz iste cisterne.
Imao sam problema sa gorivom sa Lukoil pumpe (postao gel na -3). Sa ovom nisam imao takvih problema.Kakav je kvalitet
Tako je, ja sam u avgustu uzeo kocku pa mi ostalo nesto u januaru sitno nafte ja sipao u auto i kad je bio onaj minus 20 imao problema sa autom....Zavisi kad kupiš gorivo. Ako kupiš leti, na zimu imaš problema. Treba paziti na takve stvari.
I to može da bude problem. Jer po zakonu datum određuje prelaz sa letnjeg na zimski dizel. Ako rano počnu mrazevi, a pumpa ne potroši zalihe letnjeg goriva iz tankova onda kupci imaju problema tih dana. U prelaznom periodu kupovati dizel samo na pumpama sa velikim prometom.Nije to bio problem... Nije ono D2/D1, nego gorivo kupljeno par dana ranije.