Sapatnik
Član
Ратна резерва...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma ima parafina, kako nema. Nema sumpora.ED ne bi trebao nikada da mrzne jer u sebi nema parafina!Ko zna šta su vam uvalili.
Ako ima Mihajlovic pumpi kod tebe u blizini mozes da se dogovoris za cenu za vece kolicina goriva. Za njih znam a moze i kod drugih verovatno samo treba pitati nekog. Ako si mislio na povoljnije cene i da dovoze dizel kuci.To na jugu nigde nema….
Tj., ako znate-javite gde da tražim.
Ko je distributer?Ма људи купују лож уље. Минимум је 3000л и по цени од 1е/л код нас се масовно купује ложак и то на велико.
Мислим да је опасно сипати бензин. Када сам имао “дајца“ стари мајстори су ми рекли да се то никако не ради и да се сипа петролеј. Мислим да је количина петролеја зими око 3-5 %.Наспете мало бензина у тај дизел што има парафина и терајте.
Kiliko znam kad udje u selo i po 200l istace i kolicina ne odredjuje cenu.Koja kolicina je potrebna da bi dovezli
Ми смо у војсци сипали на 100л д2, 5л бензина или 2л керозина. И све су 110 и 150 трошиле.Мислим да је опасно сипати бензин. Када сам имао “дајца“ стари мајстори су ми рекли да се то никако не ради и да се сипа петролеј. Мислим да је количина петролеја зими око 3-5 %.
Gde kod koga?Ма људи купују лож уље. Минимум је 3000л и по цени од 1е/л код нас се масовно купује ложак и то на велико.
I mi bi malo…Gde kod koga?