Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
prosto pitanje posto neznam zasto je problem pa da saznamMnogi zbog osiguranja nisu brisali ili dodavali parcele a gorivo im je odobreno po prošlogodišnjem posedu površina .
Prelistaj temu osiguranje, imaš sve info.prosto pitanje posto neznam zasto je problem pa da saznam
sta je problem oko tog famoznog osiguranja i promene kulture?
posto sve sto je osigurano iz 2024 je skinuto sa parcela i posijana nova kultura ili ceka prolece
koliko sam shvatio i radim i to od nekog 10 januara se radi obnova gazdinsta a tada se mora menjati kulturaPrelistaj temu osiguranje, imaš sve info.
Tako je. Slobodno menjaj i briši. Zahtev za osiguranje biće obrađen na osnovu parcela i kultura koje su bile upisane na dan podnošenja zahteva za osiguranjekoliko sam shvatio i radim i to od nekog 10 januara se radi obnova gazdinsta a tada se mora menjati kultura
ne mogu oni na osnovu promene kulture u egraru a koja se desila(primer suncokret-psenica) da zbog toga ne izvrse isplatu osiguranja,to mogu da okace macku o rep
Za ovu godinu verovatno ako je obnovljeno gazdinstvo za 2025.Vise ne moze da se vidi, do juce je pisalo da je ostalo 35,67, danas pise pun iznos za ovu god.
Moze, ja koristim karticu, ako je zaboravim onda aplikaciju.
Lik lupa.Danas sipao 20l na Nis-u sa karticom po 179 i lik koji radi mi kaze jos danas i sutra moze da se sipa po toj ceni i onda ne moze vise, nisam uneo br polj. gazdinstva. Sada ne znam da li je obnovljena kolicina za ovu godinu ili ne
NerizikujNisam našao adekvatnu temu pa bih pitao ovde, naime nudi mi jedan stariji čovek naftu iz bureta ali stoji jedno 20 godina, nije neki mufljuz već ozbiljan čovek ali neradi zemlju odavno i prodao je traktor i mašine a nafta ostala. Da li je to gorivo dobro za upotrebu ili da ne rizikujem?
Ja sam koristio takvu naftu cak sta vise bila je i starija preko 30god isto u buretu stajala nista nije bilo traktoru cak bila je i nesto manja potrosnjaNisam našao adekvatnu temu pa bih pitao ovde, naime nudi mi jedan stariji čovek naftu iz bureta ali stoji jedno 20 godina, nije neki mufljuz već ozbiljan čovek ali neradi zemlju odavno i prodao je traktor i mašine a nafta ostala. Da li je to gorivo dobro za upotrebu ili da ne rizikujem?