Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne razumem ovu Uredbu.Nis se dao u akciju
![]()
Специјална акција за сва регистрована пољопривредна газдинства која поседују НИС Агро картицу – ЕВРО ДИЗЕЛ и ОПТИ ДИЗЕЛ по цени од 179 динара по литру
Након што је Влада Републике Србије у јануару ове године донела Уредбу о ограничењу висине цена деривата нафте, а у договору Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде и Нафтне индустрије Србије, у оквиру програма НИС Агро картица Нафтна индустрија Србије покренула је специјалну акцију...www.minpolj.gov.rs
Nije ti mogla biti manja potrosnja,ta je nafta sa sumporom i ravna je gasnom ulju.Mogao je da smanji potrosnju samo dok stoji parkiranJa sam koristio takvu naftu cak sta vise bila je i starija preko 30god isto u buretu stajala nista nije bilo traktoru cak bila je i nesto manja potrosnja
Znači sankcije?@Vlada015
Nema je zbog Amerikanaca jebenih...
Evo ti
Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo
Moze da se aktivira, ja sam je pre par dana aktivirao, a skinuo aplikaciju jos pre par meseci. A šta ko ima aplikaciju,aktivna je,radi,i recimo promeni telefon(pokvari se ili bilo koji drugi razlog)?poljoinfo.com
Nisam baš za to da propadne jer je u pitanju za mene povelika količina pa sam juče probno usuo 40 litara novog i 60 litara tog starog,.., nikakvu promenu u snazi nisam primetio ali mi je motor znatno tiši nego ranije . U pitanju je mtz82.Koliko znam @stalker više ne posećuje forum. A što se tiče tog goriva, ja bih to provukao kroz auspuh ali u nekoj mešavini sa novim gorivom. Za svaki slučaj.
Zato sam i napisao da provučeš kroz auspuh.Nisam baš za to da propadne