Ne znam ,nisam ni uzeo racunJel su ti kucali sa JMBGom racun ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam ,nisam ni uzeo racunJel su ti kucali sa JMBGom racun ?
Loše misliš ,i ta cena od 179 nije kompanijski popust već uredbom ograničena cena za poljoprivredu.Mislim da će se na agro karticu moći sipati gorivo po 179 dinara i kad ispucaš taj bonus 100 litara po ha, ali bez mogučnosti da dobiješ refakciju od 50 dinara. Posle je stvar same kompanije da li hoće da ima povećanu prodaju ili ne.
Koliko sam ja razumeo ministarku nece moci.Mislim da će se na agro karticu moći sipati gorivo po 179 dinara i kad ispucaš taj bonus 100 litara po ha, ali bez mogučnosti da dobiješ refakciju od 50 dinara. Posle je stvar same kompanije da li hoće da ima povećanu prodaju ili ne.
Nisove kartice su u početku i izdavane da bi se davao popust na količinu kupljenog goriva. Tek posle je vlada iskoristila postojanje tih kartica za svoje potrebe...Mislim da će se na agro karticu moći sipati gorivo po 179 dinara i kad ispucaš taj bonus 100 litara po ha, ali bez mogučnosti da dobiješ refakciju od 50 dinara. Posle je stvar same kompanije da li hoće da ima povećanu prodaju ili ne.
Jesi li obnovio gazdinstvo za 2024??Ja juče uzeo na Nis pumpi oni rekli da im treba BPG pošto nisam u pdv. Evo danas račun je na moj E-agrar. Za manje od 24 h.