Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam da li sam razumeo dobro. Da li je cena uvek 180 dinara na preko 50 litara ili je popust 10 dinara po litri?Potvrda o aktivnom statusu,kopija licne karte i dobiješ karticu na pumpi.Cena 180 din,minimalno 50l.
Može,samo ne može u automobil.Jel na Lukoilu moze I u rezervoar da se sipa ili samo u kantu uz karticu ?
Послато са SM-A025G помоћу Тапатока
Kakve to veze ima sa skupocom? Hajde onda konjima svi da idu. Ako je u regionu npr. 160 dinara dizel a kod nas 190 dinara, znaci da je skupo. Ja nisam video da neki narod toliko mi normalne stvari za 21. vek naziva luksuzom. Tako i moja baba odlazak na more smatra luksuzom. Da li su devedesete ostavile toliki trag ili sta, nemam pojma. Izvinjavam se za off topic.Ja tu ne vidim da je ista skupo oko goriva... nikad vece guzve nisu bile, nikad vise vozila bilo nije.... Svaka kuca po dva ili vise automobila. Niko pesaka ili autobusom do sela, grada... svi samo gas!
Tako je u pravu si. Treba da bude 100 dinara litar dizela da bi svi bili zadovoljni, ili neee, ipak je i to mnogo... jbg jos ne vozimo svi auta od 3000 kubika treba to da se promeni. Jos uvek je Amerika **greška za nasKakve to veze ima sa skupocom? Hajde onda konjima svi da idu. Ako je u regionu npr. 160 dinara dizel a kod nas 190 dinara, znaci da je skupo. Ja nisam video da neki narod toliko mi normalne stvari za 21. vek naziva luksuzom. Tako i moja baba odlazak na more smatra luksuzom. Da li su devedesete ostavile toliki trag ili sta, nemam pojma. Izvinjavam se za off topic.
Одлазак на море је луксуз у целом свету,осим ако не живиш на мору па онда контра. Ако је шта луксуз онда је то.Kakve to veze ima sa skupocom? Hajde onda konjima svi da idu. Ako je u regionu npr. 160 dinara dizel a kod nas 190 dinara, znaci da je skupo. Ja nisam video da neki narod toliko mi normalne stvari za 21. vek naziva luksuzom. Tako i moja baba odlazak na more smatra luksuzom. Da li su devedesete ostavile toliki trag ili sta, nemam pojma. Izvinjavam se za off topic.