Cena goriva

Zavisi koji vozac donese,od 20 do 35 l manje na kocku
Ako ides na pumpu na pistolj bude tacno

Sent from my moto e(7) plus using Tapatalk
Ostane u tom debelom crevu sto istace sigurno 20-30 litara. Ja ga pitao jednom iz zezanja, skoro se naljutio, kao tacno u litru nema tu vrdanja....

Dans su doneli kod drugara a on uzeo cisternu od mene nije imao slobodnu. Inace ja sam u tu donosio sa nisa predhodnih dana. Na 1000 litara ukrali su mu bar 40 litara. Ako neko uzima neka javi kako je prosao a pritom neka obrati paznju.

Ako maznu 40l na hiljadarku onda izadje 185rsd nije ni to lose. Al stalni korisnci taxijeve nafte izbegavaju je zimi valjda jako parafinise pa pravi probleme na niskim temperaturama.

Vec godinama uzimamo gorivo od Taxi Petrola, nikad nismo imali problema sto se tice kvaliteta. Filter goriva na kombajnu nisam menjao vec 500+rh na traktorima mozda i vise. U Passata B6 zadni put sam sipao na pumpi pre jedno dve godine jer se desilo da nismo imali kuci goriva… Prosle zime brat je imao neke vaucere i sipao na OMV maxxmotion diesel i svakog jutra prvo paljenje je malo trokirao Passat B5,5 a sa gorivom od Taxija nikad nista…
Na punoj kocki mozda bude manje 20 a mozda ni toliko, jer sam uporedio bas ove godine dok je bila veca cena uzeli nekoliko puta na Nis pumpi u Plandistu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh