Cena ARENDE u vasem mestu???

To je slika koju gledam u selu vec 3 godine a mozda i vise.

Poslednji ar drzavne zemlje koji smo mi stocari dobili je bio pre 6 godina, od tada za nas nema ali zato povrsina za licitaciju sve veca i veca.

A ti Ljuso malo sire sagledaj sliku,nemoj odmah da politizujes stvari!

Sto bi rekao onaj .. Ipard gepard leopard...lap top itd.
Po meni drzava je kriva sto nema jasnu viziju i sto je ne prezentuje javno.
Strategiju na mnogo godina.
Ostalo smo sami krivi.

Vidiš,kod nas je obrnuto stočari-ratari ali to nije ni bitno.
Meni je više tvoj post delovao ispolitizovano,jer si generalizovao.

Nemoj opet ona stara prepucavanja ratari - stočari, kome je teže. Ja vidim da svi polako tonemo i to sigurno.

Nemoj opet ona stara prepucavanja ratari - stočari, kome je teže. Ja vidim da svi polako tonemo i to sigurno.
ma svi bi oni da rade zemlju na ovaj ili onaj nacin

rataru normalno oduvek nikad dosta a stocaru nedostaje zemlje a na svojoj seje ono sto nije za stoku a buni se kako ne moze do zemlje

milion puta sam rekao-cudan narod do bola

Moze li mi neko reci kolika je arenda oko Malog Idjosa?

Poslednja izmena:
Da li neko ima slicnu situaciju da li je to legalno i da li nece praviti probleme u e agraru i zahtevu za subvencije? Covek je preminuo per dosta godina, zena i cerka imaju ugovor o dozivotnom izdrzavanju, tacnije zena pa posle zene onda sve na cerku ide, u katastru se zemlja jos vodi na pokojnika, zena je normalno i uredno podizala subvencije sve.

a cek preko kojeg gazdinstva ona uopste prijavljuje zemlju za subvencije?
posto kako se navodi covek preminuo pre dosta godina
a posto radimo sve preko e agrara od ne tako davno a ona podize subvencije kako se navodi,malo je tu nesto konfuzno

Gazdinstvo je na njoj, parcele su na pokojniku u katastru. Ima ugovor o dozivotnom izdrzavanju, i po njenim recima ona nije ni dobila poziv na ostavinu jer je to kao ugovorom reseno. Mene zanima jer ja radim to u zakup i trebali bi ugovor da napravimo pa ne znam kada preuzmem podstke iz katastra o parceli da li ce biti problema.

Da li neko ima slicnu situaciju da li je to legalno i da li nece praviti probleme u e agraru i zahtevu za subvencije? Covek je preminuo per dosta godina, zena i cerka imaju ugovor o dozivotnom izdrzavanju, tacnije zena pa posle zene onda sve na cerku ide, u katastru se zemlja jos vodi na pokojnika, zena je normalno i uredno podizala subvencije sve.
a cek preko kojeg gazdinstva ona uopste prijavljuje zemlju za subvencije?
posto kako se navodi covek preminuo pre dosta godina
a posto radimo sve preko e agrara od ne tako davno a ona podize subvencije kako se navodi,malo je tu nesto konfuzno
Gazdinstvo je na njoj, parcele su na pokojniku u katastru. Ima ugovor o dozivotnom izdrzavanju, i po njenim recima ona nije ni dobila poziv na ostavinu jer je to kao ugovorom reseno. Mene zanima jer ja radim to u zakup i trebali bi ugovor da napravimo pa ne znam kada preuzmem podstke iz katastra o parceli da li ce biti problema.
prvi post ti je bio konfuzan jer nisi naveo da ti zelis da prebacis parcele kod sebe

to je ostavinska morala da resi,prelazak imovine u ovom slucaju zemlje na nju kao naslednika
posto kako navodis ostavinske nije ni bilo(kako zasto otom potom),ovi iz katastra normalno nista nisu dirali
da ti povezem ovo sa ovim sad prijavama objekata za 100e sto se radi da se upise u katastar,to je posao katastra a oni zele da mi to uradimo i jos im platimo

bolje da ostavi kako jeste i da i dalje onda prijavljuje subvencije ili da pokrene sve preko katastra,da ona postane zvanicno vlasnik,pa ti sa njom kasnije sklapas ugovor,ona brise parcele sa svog gazdisntva(e agrara) itd itd
komplikovana situacija jer navodno prijave za direktne subvencije krecu od februara ili marta po nekim najavama

mozes i da nazoves call centar pa se i tamo raspitas

Nesto ne stima.
1)Ti ne mozes praviti ugovor sa mrtvim covekom
2) ona je ubacila po tome svemu pre eagrara i tako je uslo u digitalno doba
3)ugovor o dozivotvnom izdravanju ne znaci da automatski nakon smrti njena je imovina
4)ostavinska mora kad tad se uraditi i njive prebaciti na nju

Nazad
Vrh