Cena ARENDE u vasem mestu???

Пријатељу ако он живи од те аренде тих 20,30,50,е по Кј неће му помоћи у животу сигурно!

Nisu meni krive babe sto traze 50 evra vise, svako ima pravo da trazi za svoju robu kolko hoce, a i takvima znaci par stotina evra vise.
Krivi su poznanici kao sto neko rece sa kojima sedis u kafani, a on ide i nudi za moju zemlju vise i ovi iz partije sto rastu kao kvasac pa se frljaju sa parama i nude kako im se cefne.

Остао сам ове год без 5 јутара због 20е по јутру!Иначе радим око 60кј...нећу пропасти а они ће за 100 е бити пизде док су живи.

A sto to tako gledas ?
Nisi rodjen sa tim arendama, neko je odustao zbog starosti pa nisi rekao radicu vam ja usluge za naftu da vam pomognem. Neko je odustao pre tebe jer je imao losu racunicu pa nisi rekao pozajmicu ti da premostis. I sam ostanem povremeno bez neke arende, jos uvek ne napadam i ne nabijam ali polako ostrim nisan.
A ima i druga matematika bolje ostati bez 5 jutara, nego na drugih 50 dizati arendu.
Sigurno i oni to misle za tebe da si pi... Ili koja vec rec opisuje kad neces da im platis 20e vise,a drugi odma pristao.

Немој молим те да одлазимо у дубиозу знаш и сам о чему пишем....Како јеботе да дам аренду за зараду по јутру објасни ми???????

A sta vam nije jasno, ima ljudi se prodaju za sendvic i 1000din. Vecini ni dzon umesto obraza nije merilo

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

A kad bi pogledao istu situaciju iz ugla zakupodavca?
Šta ako neko iz te arende živi? Npr. ostareli poljoprivrednik koji ima samo onu mizeriju od paorske penzije. Tome je arenda praktično jedini izvor prihoda. Zašto da ne uzme više od drugog ako stari zakupac neće da da više?
Da li bi ti iz razloga dugogodišnje saradnje davao tvoje proizvode otkupljivaču koji daje 35% nižu cenu, ili bi odneo robu nekom drugom koji plaća veću cenu?
U potpunosti razumem svakoga koji bi zeleo vise da dobije ili da zaradi, ali nije stvar u tome. Da je zakupodavac hteo vise, trazio bi od ovog sada prethodnog da mu da vise, nego nije. A da je hteo vise sigurno ne bi trazio 70e vise nego nesto vise na sta bi sigurno pristao stari zakupac, nego je naiso mudonja kome su parcele u haosu, a i to je ne bitno i nudio dosta vise.

Mi što uzimamo nama je puno njima ljudima što daju u zakup je malo ,ženu tu kod mene iz komšiluka ima par jutara od tih para kupi ogrev malo kućni potrepština da malo pra unučićima sad po ovim cenama drva neće imati ni za ogrev jebiga.

Nazad
Vrh