Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene je za sadpa realno na nekim reonima i nije jer prinosi su bili i bice ovi
psenica 4t/kj
suncokret ce biti blize 2t/kj
kukuruz od 3 do 4t kj
repicu imali preko 15m cak i blize 20m/kj
reklo bi se prosecna godina
Zar se i tebi dogodilo tako nešto? Mater mu njegovu imam sličan slučaj, al jebeš ga.Pa koliki **greška I **greška moraš biti od čoveka, da često sediš samnom u kafani, I znaš da neku tamo arendu radim 24 godine, I onda ulećeš da mi preeotmeš za 20 ili 30 e više...
Kod nas:pa realno na nekim reonima i nije jer prinosi su bili i bice ovi
psenica 4t/kj
suncokret ce biti blize 2t/kj
kukuruz od 3 do 4t kj
repicu imali preko 15m cak i blize 20m/kj
reklo bi se prosecna godina
Taj sto mi uzeo 25kj. zemlje koju sam radio vise od 15god. i uredno placao kolko gazda kaze je neki Misic kaze nije mu daleko.Kod nas:
Pšenica 2200kg/kj
Suncokret će biti od 1500kg/kj do 2000kg/kj
Kukuruz od 1000kg do 3000kg
Soje 0kg/kj
Балеге од људи угазиш чим изађеш на шор.Pa koliki **greška I **greška moraš biti od čoveka, da često sediš samnom u kafani, I znaš da neku tamo arendu radim 24 godine, I onda ulećeš da mi preeotmeš za 20 ili 30 e više...
Vi iz Silbasa, Despotova, Pivnica, Paraga... niste u vinklu da Bog sacuvaKod nas već prelazi 500e/kj,ali i njima trnu zubi pa ne plaćaju uredno... Kaže da ima računice da se radi po 500e a sad kukaju kako neće imati ni ulog da vrate...
Verovatno jako malo. Ali od sledeće godine kada bude moglo da se kupi hemija, samo za zemlju prijavljenu u gazdinstva biće veselo.Колико њих има уговор о закупу?
A kad bi pogledao istu situaciju iz ugla zakupodavca?Sto se tice uzimanja zemlje u arendi od ljudi koji su bili zakupci 15 godina pocelo je i kod nas.
oduzeta mu je zemlja sa 200 e arende i data drugom za 270 e bez razmisljanja!
Ovaj stari zakupac nije hteo doplatiti toliko a ovaj drugi dao novac unapred!
Pricam sa jednim komsijom i tvdim da nije to u redu i da na nekim mestima neki lome ledja ili prskaju im totalom ili zapale ono uduzeto a ovaj se cudi i pita se zasto jer navodno sve je tu jasno. Dajes vise i sta te boli uvo za drugog.
Ima nas svakakvih!