A što bi bila veća cena?Da li treba da bude veca cena zakupa zemlje ako ce zakupac sejati detelinu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A što bi bila veća cena?Da li treba da bude veca cena zakupa zemlje ako ce zakupac sejati detelinu?
Zato sto je veca korist od deteline nego od psenice i kukuruza. Ulaganja su veca za detelinu dok se ne osnuje, sledecih 3-5 godina su minimalna ulaganja. Bar tako ja mislim zato sam i pitao da cujem kako ostali misle, mozda ja gresim.A što bi bila veća cena?
Veća je logika da ti plati manje jer će ti ostaviti zemlju u boljem stanju...Zato sto je veca korist od deteline nego od psenice i kukuruza. Ulaganja su veca za detelinu dok se ne osnuje, sledecih 3-5 godina su minimalna ulaganja. Bar tako ja mislim zato sam i pitao da cujem kako ostali misle, mozda ja gresim.
Ja sam posteniji dajem u arendu za 400e hektar. Ima jos 34 hektara da podelim pa odoh na duzi odmor.Bolje da zaokruže na 400, lakše računati.
Strašno koje cifre... Još uz ove cene djubriva. I ne daj Bože loše godine...
Ugodi malo cenu i da dođem.Ja sam posteniji dajem u arendu za 400e hektar. Ima jos 34 hektara da podelim pa odoh na duzi odmor.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
E onda vredi i vise od tih 400 eur. Osiguravas na maksimalne sume i miran si.Da
Ugodi malo cenu i da dođem.
Recimo 100e,kod vas bije grad.
Sve mi se cini da ce se ovo kod nas zavrsiti kao na divljem zapadu.Kod mene je arenda zadnje 3 godine 400e po jutru ispod toga je jako tesko naci,cujem da su jesenas neki davali i 450e da preotmu zemlju...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока