slobapatrola
Član
Ohihi znaci crepaja min 350 pa na gore...lepo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
45 jutara.Zlatko Pap koliko imas jutara da donesem za arendu
350e x 114 = 39900din podeljeno sa mogucom cenom kukuruza od 12 din = 3325kg kukuruza ako bude jos susa toliko i ne rodi.Stvarno mi nije jasno odakle tolko pametnih tamo kod vas?Ohihi znaci crepaja min 350 pa na gore...lepo
Rade tamo Crepajci odavno vec...Pitas Standrcnu i Erskog,od kad su tamo?! A i jedan mali sa brkovima licitirao je njihovu zemlju zimus...Ne moze bre Dolovo, mnogo je dalekoooo. To moze samo po neko iz Crepaje...
E moj druze u Dolovo treba znati raditi zemlju imas od 3 do 7 klase pa se sortiraj.Odavno bi ti iz Crepaje ugasili kad bi kod nas radili zemlju.Ne bi se ku...ili sa prinosom a kako bi onda tek kukali kad sada kukate na sva ustaMi znamo da radimo zemlju,u glogonj i sefkerin,novo selo smo odavno porobili,sad je na redu dolovo
Imao sam i ja takvih radio sam 15godina te parcele pa sam se debelo dvoumio sta da radim,ali sam teska srca pustio da ode boli ko da je moja ali sta drugo.Bar sam ih sa apetitom otero u pm
AKo JE SAMO JEDAN SLUCAJ plati pa nek ide sve u majcinu,najgore je izaci iz poseda posle je gotovo nemoguce uciDiklofen sav si u zagonetkamaa.na toj njivi je kukuruZ a sad mu placam za 2013.mogao je reci i 400,jesam li mu duzan sad koliko kaze ili sta?
- - - - - - - - - -
Da platim i skinem pa sta mi ostane