slobapatrola
Član
ako tako racuna mislim na dikofena,onda bolje da ide negde u dnevnicu vise ce da mu se isplati,ovo njegovo razmisljanje se svodi na to
-SAMO DA SE ZOVE GAZDA-
-SAMO DA SE ZOVE GAZDA-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Možeš ti nekog zvati kako hoćeš ali je bitno šta je on zapravo.Ja opet ponavljam da svako ima svoju računicu i svoje gledište.Odrasli smo ljudi i valjda znamo računati šta nam se isplati.Da se uradi 10kj ne treba više od maximum 50 sati rada godišnje.Kada zaradu od 10000rsd/kj pomnožim sa 10kj pa podelim sa 50 radnih sati dobijem da je radni sat oko 2000rsd.Ja sam veoma zadovoljan sa tom kako ti kažeš dnevnicom.Nemam potrebe ići raditi kod drugoga jer plaćaju 100-150din radni sat traktoriste.Ne kažem da se isplati raditi samo tih 10kj već to uz sve ostalo što se ima u vlasništvu i zakupu.ako tako racuna mislim na dikofena,onda bolje da ide negde u dnevnicu vise ce da mu se isplati,ovo njegovo razmisljanje se svodi na to
-SAMO DA SE ZOVE GAZDA-
I ja bih placao kad bi bilo prve klase u ataru.Ja u Srbobramskom ataru 1 i 2 klasu plaćam 250 evra po jutru unapred.
Ja sam danas dogovorio 300€ kj
E napokon neko realan!!!!Možeš ti nekog zvati kako hoćeš ali je bitno šta je on zapravo.Ja opet ponavljam da svako ima svoju računicu i svoje gledište.Odrasli smo ljudi i valjda znamo računati šta nam se isplati.Da se uradi 10kj ne treba više od maximum 50 sati rada godišnje.Kada zaradu od 10000rsd/kj pomnožim sa 10kj pa podelim sa 50 radnih sati dobijem da je radni sat oko 2000rsd.Ja sam veoma zadovoljan sa tom kako ti kažeš dnevnicom.Nemam potrebe ići raditi kod drugoga jer plaćaju 100-150din radni sat traktoriste.Ne kažem da se isplati raditi samo tih 10kj već to uz sve ostalo što se ima u vlasništvu i zakupu.
2 tone pšenice. Taj koji plati tolku arendu baš voli da radi zabadžabe.Ja sam danas dogovorio 300€ kj
po 300 ću ti dati ja moju u Staroj pazovi gde si ti u tome?Ja sam danas dogovorio 300€ kj