rosuljac
Član
epa dobre sljive ove godine nece biti za male pare fala bogu, a rakije ko dobro pravi bice ko zna kolko, eto secera na 150din kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@krcinac
Pa kako da pomognem coveku kad nemam drugu klasu ali ti bi trebalo da se otvoris malo![]()
vidim ja da ovi iz srbobrana obaraju cenu, slusaj matke kvalitet je u pitanju zato je veca cena .kako objasniti dugogodišnjim mušterijama da se ne može šljiva više prodavati po istoj ceni !![]()
Ljudi doneo sam jedan litar najbolje jabukovače što sam u tom trenutk imao u kući, godina proizvodnje 2009, vađena je koštica iz jabuke pre stavljanja u bure, e sada što niko nije hteo da proba osim @FruitBoy-a, @sorin-a i par ljudi sa ZP štanda nzm. Polako kolege sa tim poklanjanjem, čeekam odgovor jednog voćara iz Srbobrana, biće ove godine šljiva bar po mom skromnom mišljenju i skuplja, ali nije to problem, kako objasniti dugogodišnjim mušterijama da se ne može šljiva više prodavati po istoj ceni !
![]()
Pa trebalo bi da bude bar blizu toga.stenly 27
rodna 27
A za Matketa, znam gde moze da kupi jeftinije al cu mu reci kad promeni avatar![]()
Gvozdene pa nece bas svi da "trguju" kada bi Matke napravio na toj sljivi 11.000.000 mozda![]()
Ma dobar je Matke, ali obecanje je obecanje
Ako sam mu obecao da cu mu reci gde ima jeftinije sljive recicu mu pa makar mu i svoju dao po nizoj ceni.
Cim promeni slicicu![]()