rosuljac
Član
epa dobre sljive ove godine nece biti za male pare fala bogu, a rakije ko dobro pravi bice ko zna kolko, eto secera na 150din kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@krcinac
Pa kako da pomognem coveku kad nemam drugu klasu ali ti bi trebalo da se otvoris malo
vidim ja da ovi iz srbobrana obaraju cenu, slusaj matke kvalitet je u pitanju zato je veca cena .kako objasniti dugogodišnjim mušterijama da se ne može šljiva više prodavati po istoj ceni !
Ljudi doneo sam jedan litar najbolje jabukovače što sam u tom trenutk imao u kući, godina proizvodnje 2009, vađena je koštica iz jabuke pre stavljanja u bure, e sada što niko nije hteo da proba osim @FruitBoy-a, @sorin-a i par ljudi sa ZP štanda nzm. Polako kolege sa tim poklanjanjem , čeekam odgovor jednog voćara iz Srbobrana, biće ove godine šljiva bar po mom skromnom mišljenju i skuplja, ali nije to problem, kako objasniti dugogodišnjim mušterijama da se ne može šljiva više prodavati po istoj ceni !
Pa trebalo bi da bude bar blizu toga.stenly 27
rodna 27
A za Matketa, znam gde moze da kupi jeftinije al cu mu reci kad promeni avatar
Gvozdene pa nece bas svi da "trguju" kada bi Matke napravio na toj sljivi 11.000.000 mozda
Ma dobar je Matke, ali obecanje je obecanje
Ako sam mu obecao da cu mu reci gde ima jeftinije sljive recicu mu pa makar mu i svoju dao po nizoj ceni.
Cim promeni slicicu