Cena ćuraka i ćurećeg mesa

Tako je Dule!!! Ma ja sam obecala jednu curku prodati prijateljici koja se doselila iz Kanade pre mesec dana,a muz joj jos tamo zivi, puni su para,medjutim njoj je ovde sve skupo.... Nezelim da joj naplatim ni vise ni manje nego koliko se krece cena curetine, a koliko god da joj kazem njoj ce biti mnogo-to znam. I ne samo njoj, nego uvek je onome sto kupuje mnogo, a onome sto prodaje malo. Verovatno cu joj reci 550din/kg. Pozdrav za sve!!!!

Cenu cureceg mesa kod nas u Arilju neznam,zato sto ga nigde nema. Ali znam da je svinjska krmenadla 750,00-760,00din kako u kojoj mesari. Sta reci ...........

Visak cureceg mesa, uredjenog, tranziranog (sve zenski kupci -ja boleciv:haha:) otislo po 600 dinara.:bravo:

Poslednji Mohikanac:
14p5hi.jpg
u to ime :ppozdrav:

Pozdrav ljudi, na osnovu cega vi formirate cenu celih uredjenih curaka a i u delovima? :haha: Bio bih vam veoma zahvalan osim ako je to poslovna tajna :haha: Hvala svakako i svako dobro :ppozdrav:

Cena se formira,a da se ne pita obican smrtnik.:osmeh: Cenu odredjuje trziste i veliki proizvodjaci,prodavci i uvoznici.E tu ko se uklopi.uklopio se.:haha:

Ajde forumasi dajte cene tronedeljnih i cetvoronedeljnih curica (ako ima i samo muzjaka) po vasim mestima.Primice se vreme za pocetak tova.
„Da saberemo, da oduzmemo, da vidimo gde smo… pa eventualno.”

Pa ja sam vec napisao cene ali niko se vise nije pojavio sa cenama.
ja sam 2010 placao mesano jato 500 dinara komad a slucajno je ispalo pola zenke pola muzjaci,2011 600 dinara samo muzjaci i prosle godine 700 dinara samo muzjaci.U pitanju su cetvoronedeljne curke tj. curani.Ne uklapa mi se 280+50+50+50+50.Izgleda da me sisaju dobro ili je kod vas povoljnije.Za ovu godinu jos nisam pitao.

Nazad
Vrh