paorpaor
Član
Joj ti M i slicni. To mi se u opste ne svidja. Bolje polovan i 15 god stara. Za 50k se moze naci polovna zuta felga i iz serije 30. Ovo sto sam ja video na M seriji je bas bas decija igracka. Moje misljenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nasih nema cene na sajtu, komsije su nesto transparentnije, ko zna mozda bi kupovinom novog i ostao neki evro u dzepu.
Ni najnoviji ne dobacuje 90 000e.![]()
TRAKTOR CASE FARMALL 100A Akcija!!!
TRAKTOR CASE FARMALL 100A Akcija!!! Motor: FPT 4 cilindra, Stage V, turbo punjač,www.njuskalo.hr
I kod Slovenaca jeftinoca.
Po tvom pisanju se da primetiti da si dosta mladji. uporedjujes razlicite modele, u ostalom sve su vam odgovorili ostali kolege tonchi i drugi. Kupi brate sta zelis, nemoj pisati samo da bi pisao.Kod nasih nema cene na sajtu, komsije su nesto transparentnije, ko zna mozda bi kupovinom novog i ostao neki evro u dzepu.
Ni najnoviji ne dobacuje 90 000e.![]()
TRAKTOR CASE FARMALL 100A Akcija!!!
TRAKTOR CASE FARMALL 100A Akcija!!! Motor: FPT 4 cilindra, Stage V, turbo punjač,www.njuskalo.hr
I kod Slovenaca jeftinoca.
Kolega vi ste usli u diskusiju de se kolega raspitivao za Maxxuma.kod Veliko Gradiste, s.Kumane prodaje se Case Farmal 115U, 2015 g. prvi vlasnik sa 2936 r.sati. Moze se videti u oglasima "Polovni automobili"
Sad vidim kojeg Case-a prodaje gradistanac. Taj U model uzme u zube sve ove cnh modele ispod sebe i nosi ih di 'oće. Sila od traktora u svojoj klasi, malo koji traktor mu može "prići".
Kratko i jasno. Veliko hvala na vas post, na iskrenom i korektnom pisanju. Neko bi trebao vise puta da procita ovo sto ste napisali, i valjda ce shvatiti da netreba uporedjivati razlicite modele. jos jednom hvala za komentar.Sad vidim kojeg Case-a prodaje gradistanac. Taj U model uzme u zube sve ove cnh modele ispod sebe i nosi ih di 'oće. Sila od traktora u svojoj klasi, malo koji traktor mu može "prići".
Netvrdim za cenu koju sam napisao. Ja zvao i dobio tu informaciju. Hvala za poslednju recenicu.Kolega vi ste usli u diskusiju de se kolega raspitivao za Maxxuma.
Definisano je sta je koja klasa, zasto nekih nema u prodaji a i kad ima nisu po ceni za koju Vi tvrdite da sad kosta nov.
Zelim Vam srece u prodaji i dobro zdravlje.
Postovani North, verovatno ste radili u firmi gde se prodaju traktori Casse. Sama cena vam govori (a jeste velika) iz dva razloga: Prvi je ima samo 2936 rc., drugi je kupljen na kredit (znaci banka uzela svoje). Lepo pise da cena nije fiksna. Voleo bih da ode u prave ruke (domacinu).Maxxum je nov 2018-te bio 45 + PDV.
Ovi C su povuceni kdo nas kad je Maxum dosao, na C ili U seriji su imali probleme sa DPF-om i CR sistemom, Maxxum je bio klasicni rotaciona pumpa i jaci motor.
Sad sam pogledao oglas. Nije 53 000, već 55000 evra. Lep traktor, baš očuvan, kao nov.
Matic je lepo napisao. Na kraju oglasa stoji cena nije fiksna. Svako dobro vam zelim. Moja dijagnoza glasi trajni i potpuni gubitak radne sposobnostiSad sam pogledao oglas. Nije 53 000, već 55000 evra. Lep traktor, baš očuvan, kao nov.