Jeftinije nego što ga je platio,a ne koliko sad vredi,jer je dobra duša.A ako bi ga sad prodavao (hipotetički), koja bi bila cena?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeftinije nego što ga je platio,a ne koliko sad vredi,jer je dobra duša.A ako bi ga sad prodavao (hipotetički), koja bi bila cena?
Tako ce ga i prodati..Dobra duša kao Ljusha.
P.S. Sad sam pogledao oglase jedna forma prodaje Farmall 10g star JX serije, turski znaci za klasu ispod mog NH i traxe 31 000e+ pdv, taj traktor im stoji minimum od proslog leta i kako stvari stoje dugo ce jos i stajati. Nov 2017te je bio oko 33 + pdv.
Dragi gospodine North, netreba pisati ja sam ovo ja sam ono. uporedjujete nesto sto je neuporedivo. procitajte jos jednom sta ste napisali. totalno dva razlicita traktora. oprema koju poseduje moj traktor bio je skuplji oko 14.000.Pri kupovinin bili smo kod jednog i drugog brenda. koliko vidim vas je 95, a ovaj 115. Bogu hvala i meni ne gori- nije zapelo, razmisljam da ga poklonim nekom manastiru. valjda se zaradilo za 3 zivotno doba. znaci ne gori,nije zapelo a razlog prodaje vec sam ranije pisao. nedao Bog nikome. svu srecu vam zelim a najvise zdravlja.Svi smo mi kupci potencijalno.
Ja sam NH TD5.95 8g star sa tad 3700rc, 2 seta tockova od toga siroki su bili kao novi, radio lake radove znam gazdu dugo godina.
Slabiji je sa opremom, nema elektro hidrauliku i reverzer, ali ima motor od 4 5l. Placen je vise nego duplo manje od cene Vaseg, coveku nine gorelo vec je uzeo drugi nov, znaci legalna cena.
Trenutno 53. ne gori a videcemo. po ceo dan sam u kuci (sunce i mozdani) dva jaka neprijatelja. Nama netreba veci neprijatelj od nas samih. na forumu sam skoro od osnivanja i dosta sam naucio. od korone nadalje nije ni forum sto je bio. kada je covek mlad i zdrav najvise mu nedostaje vreme (ne postize sve stoje hteo planirao) U toj jurnjavi narusi zdravlje kao ja Bog me je opomenuo i sada imam vremena za 3 zivota. Znaci nesmem raditi skoro pa nista. Budimo ljudi, novac kao i zivot dodje i prodje. najsrecniji sam kada mogu nekome da pomognem Veliki pozdrav svima. zvinjavam se na lose pisanje (vokabular)A ako bi ga sad prodavao (hipotetički), koja bi bila cena?
hvala bratac. NaravnoJeftinije nego što ga je platio,a ne koliko sad vredi,jer je dobra duša.![]()
Naravno komsija, mozda bih i ja ali ali izguglaj informisi se. trakror je proizveden u Italiju u mestu Jesi i cena prava sitnica sa pdv oko 90.000 mislim da je sajt traktordata casse ih farmal 115uJa ovaj traktor o kome se piše ne bi ni gledao, spremis jos malo i doteras nov.
Svaka roba ima svog kupca kolega, svako dobro želim i srećna prodaja.Naravno komsija, mozda bih i ja ali ali izguglaj informisi se. trakror je proizveden u Italiju u mestu Jesi i cena prava sitnica sa pdv oko 90.000 mislim da je sajt traktordata casse ih farmal 115u
Kod nasih nema cene na sajtu, komsije su nesto transparentnije, ko zna mozda bi kupovinom novog i ostao neki evro u dzepu.Svaka roba ima svog kupca kolega, svako dobro želim i srećna prodaja.
A model M?Velike su razlike između A, C i U modela, kako opremom, tako i cijenom, naravno upitno kako tko govori o cijeni, sa pdv ili bez..