paorpaor
Član
Joj ti M i slicni. To mi se u opste ne svidja. Bolje polovan i 15 god stara. Za 50k se moze naci polovna zuta felga i iz serije 30. Ovo sto sam ja video na M seriji je bas bas decija igracka. Moje misljenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nasih nema cene na sajtu, komsije su nesto transparentnije, ko zna mozda bi kupovinom novog i ostao neki evro u dzepu.
Ni najnoviji ne dobacuje 90 000e.![]()
TRAKTOR CASE FARMALL 100A Akcija!!!
TRAKTOR CASE FARMALL 100A Akcija!!! Motor: FPT 4 cilindra, Stage V, turbo punjač,www.njuskalo.hr
I kod Slovenaca jeftinoca.
Po tvom pisanju se da primetiti da si dosta mladji. uporedjujes razlicite modele, u ostalom sve su vam odgovorili ostali kolege tonchi i drugi. Kupi brate sta zelis, nemoj pisati samo da bi pisao.Kod nasih nema cene na sajtu, komsije su nesto transparentnije, ko zna mozda bi kupovinom novog i ostao neki evro u dzepu.
Ni najnoviji ne dobacuje 90 000e.![]()
TRAKTOR CASE FARMALL 100A Akcija!!!
TRAKTOR CASE FARMALL 100A Akcija!!! Motor: FPT 4 cilindra, Stage V, turbo punjač,www.njuskalo.hr
I kod Slovenaca jeftinoca.
Kolega vi ste usli u diskusiju de se kolega raspitivao za Maxxuma.kod Veliko Gradiste, s.Kumane prodaje se Case Farmal 115U, 2015 g. prvi vlasnik sa 2936 r.sati. Moze se videti u oglasima "Polovni automobili"
Sad vidim kojeg Case-a prodaje gradistanac. Taj U model uzme u zube sve ove cnh modele ispod sebe i nosi ih di 'oće. Sila od traktora u svojoj klasi, malo koji traktor mu može "prići".
Kratko i jasno. Veliko hvala na vas post, na iskrenom i korektnom pisanju. Neko bi trebao vise puta da procita ovo sto ste napisali, i valjda ce shvatiti da netreba uporedjivati razlicite modele. jos jednom hvala za komentar.Sad vidim kojeg Case-a prodaje gradistanac. Taj U model uzme u zube sve ove cnh modele ispod sebe i nosi ih di 'oće. Sila od traktora u svojoj klasi, malo koji traktor mu može "prići".
Netvrdim za cenu koju sam napisao. Ja zvao i dobio tu informaciju. Hvala za poslednju recenicu.Kolega vi ste usli u diskusiju de se kolega raspitivao za Maxxuma.
Definisano je sta je koja klasa, zasto nekih nema u prodaji a i kad ima nisu po ceni za koju Vi tvrdite da sad kosta nov.
Zelim Vam srece u prodaji i dobro zdravlje.
Postovani North, verovatno ste radili u firmi gde se prodaju traktori Casse. Sama cena vam govori (a jeste velika) iz dva razloga: Prvi je ima samo 2936 rc., drugi je kupljen na kredit (znaci banka uzela svoje). Lepo pise da cena nije fiksna. Voleo bih da ode u prave ruke (domacinu).Maxxum je nov 2018-te bio 45 + PDV.
Ovi C su povuceni kdo nas kad je Maxum dosao, na C ili U seriji su imali probleme sa DPF-om i CR sistemom, Maxxum je bio klasicni rotaciona pumpa i jaci motor.