Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ulja imaImas li dovoljno ulja ?
CNH Agroremont-Bavanište, komšija mi servisira case-ih u fullu, radi i kombajne , preporukaGde uzimate filtere za Case-a? Potrebni su mi filter ulja i goriva.
Dobro si objasnio za amortizer. A to na gepek vratima nije amortizer već je gasna opruga.Taj amotrizer i treba da se sabije rukom, on sluzi da ublazava “cupkanje” sedista. Taj amortizer radi kao amotrizer na tockovima na autu, a ne radi kao amortizer na gepek vratima na autu, na vratimavtraktora, zadnjem staklu traktora… Ako ti taj amortizer “landara”, da mozes rukom brzo da ga uvuces i izvuces onda je crkao.
Postoji i ta mogucnostMarko da ga nisi ipak malo preopteretio težinom?
Tako je, ali ljudi to zovu amortizer pa da bude razuljivijeDobro si objasnio za amortizer. A to na gepek vratima nije amortizer već je gasna opruga.
Neće pući jastuk. Ja sam uspeo da raspadnem rolnice na Grameru ali jastuku ništa ne fali a imam još koju kilu više.Postoji i ta mogucnost
Ok hvala na odgovorima, pruza otpor kad se sabija i izvlaci ne moze bas tako lako, ja sam mislio da je crko, odvalio se zadnji deo makaza na sedistu pa sam to sredio ucinilo mi se ucinilo da je taj amortizer rinnuo jbg nisam ja kriv sto prave sedista do 135 kg, hteo sam da ubacim vazdusno ali velika cifra i da ne strada pukne jastuk.