Case

Ventil prioriteta.tako mu da pobudu.koliko pumpi imas i kakve?

Zanimacija od danas

0a586170230376f2918e8614818d9895.jpg
9b71e0d674e2ed65764ba4a8715575c7.jpg
0ffd2980fdfbbe8ce44911107fcc4e2e.jpg
61b10dff0154e86cd035fb58e3025e5c.jpg

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Gde ima gasni amortizer za sediste da se kupi, mehanicko sediste vidim pozadi pise pilot, treba da je gramerovo, unutra ima kratki a debeli gasni amortizer, sabijem ga rukom verovatno je crko.

Amortizer služi da uspori reakciju sedišta kada se vraća u položaj maksimalne visine.
Ja kada sam tražio, amortizer je bio oko 80-90e.

Taj amotrizer i treba da se sabije rukom, on sluzi da ublazava “cupkanje” sedista. Taj amortizer radi kao amotrizer na tockovima na autu, a ne radi kao amortizer na gepek vratima na autu, na vratimavtraktora, zadnjem staklu traktora… Ako ti taj amortizer “landara”, da mozes rukom brzo da ga uvuces i izvuces onda je crkao.

Taj amotrizer i treba da se sabije rukom, on sluzi da ublazava “cupkanje” sedista. Taj amortizer radi kao amotrizer na tockovima na autu, a ne radi kao amortizer na gepek vratima na autu, na vratimavtraktora, zadnjem staklu traktora… Ako ti taj amortizer “landara”, da mozes rukom brzo da ga uvuces i izvuces onda je crkao.
Dobro si objasnio za amortizer. A to na gepek vratima nije amortizer već je gasna opruga.:)

Marko da ga nisi ipak malo preopteretio težinom?
Postoji i ta mogucnost
Ok hvala na odgovorima, pruza otpor kad se sabija i izvlaci ne moze bas tako lako, ja sam mislio da je crko, odvalio se zadnji deo makaza na sedistu pa sam to sredio ucinilo mi se ucinilo da je taj amortizer rinnuo jbg nisam ja kriv sto prave sedista do 135 kg, hteo sam da ubacim vazdusno ali velika cifra i da ne strada pukne jastuk.

Poslednja izmena:
Postoji i ta mogucnost
Ok hvala na odgovorima, pruza otpor kad se sabija i izvlaci ne moze bas tako lako, ja sam mislio da je crko, odvalio se zadnji deo makaza na sedistu pa sam to sredio ucinilo mi se ucinilo da je taj amortizer rinnuo jbg nisam ja kriv sto prave sedista do 135 kg, hteo sam da ubacim vazdusno ali velika cifra i da ne strada pukne jastuk.
Neće pući jastuk. Ja sam uspeo da raspadnem rolnice na Grameru ali jastuku ništa ne fali a imam još koju kilu više.

Nazad
Vrh