danger
Član
Za posao sto tebi treba vjerojatno bi i bio dobar(ako bi spartanje manje opterecivalo transmisiju od oranja) , ove je ubilo oranje , to je traktorcic za fine poslove. Nema prinudno podmazivanje mjenjaca , pa moguce da je to problem pri vecem opterecenju. Inace taj case je Talijan(pretpostavljam) ispod haube, vecinom Iveko plocice.
Malo sam mozda i slagao,radio bi i sa spremacem.......prvo sam pucao na jx60 za setvu prskanje spartanje kako bi zamenio 539 a dobio zatvorenu kabinu sa klimom kako bi sebe malo zastitio od prskanja,pa sam posle razmisljajuci dosao na ideju da uzmem jx95 kako bi mogao da uskoci i u transport i spremiranje plus setva prskanje spartanje bacanje djubriva i da taj pomenuti jx95 zameni 539 i mtz82,znaci da radi poslove koji su radili ova dva,i sad citajuci sve ovo dobio sam proliv,seres traktor od 95ks ako ja moram razmisljati dal ce nekad zakaciti i plug i pri tom pogledam na sat koji pokazuje 3000mtc i da mi se tresu noge ocel nesto zveknuti
- - - - - - - - - -
Kako smo krenuli od case ce biti bolja i rakovica
Izgleda da vec jeste,kod rakovice jedino nedostaje zalepljena nalepnica na vratima sa semom kako se ulazi u kabinu a kako se izlazi,a sve ostalo je ok.......
- - - - - - - - - -
Ako sam ista slagao evo da Bog da da nista ne izkorindjam kod zene veceras.
Javi sutra dal ti je dala ili ne,bice mi lakse pri odabiru traktora................

Izašle su zvezde može da se mrsi.