danger
Član
Za posao sto tebi treba vjerojatno bi i bio dobar(ako bi spartanje manje opterecivalo transmisiju od oranja) , ove je ubilo oranje , to je traktorcic za fine poslove. Nema prinudno podmazivanje mjenjaca , pa moguce da je to problem pri vecem opterecenju. Inace taj case je Talijan(pretpostavljam) ispod haube, vecinom Iveko plocice.
Malo sam mozda i slagao,radio bi i sa spremacem.......prvo sam pucao na jx60 za setvu prskanje spartanje kako bi zamenio 539 a dobio zatvorenu kabinu sa klimom kako bi sebe malo zastitio od prskanja,pa sam posle razmisljajuci dosao na ideju da uzmem jx95 kako bi mogao da uskoci i u transport i spremiranje plus setva prskanje spartanje bacanje djubriva i da taj pomenuti jx95 zameni 539 i mtz82,znaci da radi poslove koji su radili ova dva,i sad citajuci sve ovo dobio sam proliv,seres traktor od 95ks ako ja moram razmisljati dal ce nekad zakaciti i plug i pri tom pogledam na sat koji pokazuje 3000mtc i da mi se tresu noge ocel nesto zveknuti
- - - - - - - - - -
Kako smo krenuli od case ce biti bolja i rakovica
Izgleda da vec jeste,kod rakovice jedino nedostaje zalepljena nalepnica na vratima sa semom kako se ulazi u kabinu a kako se izlazi,a sve ostalo je ok.......
- - - - - - - - - -
Ako sam ista slagao evo da Bog da da nista ne izkorindjam kod zene veceras.
Javi sutra dal ti je dala ili ne,bice mi lakse pri odabiru traktora................