KishRobert
Prijatelj Foruma
Samo kad bi hteo moj drugar Nikola Dujin iz N.Beceja da napise njegovo misljenje o tim malim case traktorima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod vas malo-malo pa neko nezadovoljan sa mašinom...
I ja sam cuo da ne moze pa sam resio da se sam uverim
Ti ljudi nisu iz N.Beceja nego vrlo verovatno iz N.Miloseva.@Kish Eto kod nas baš kontra,čovek prodao novog Deutz-a Agrofarma 110,a malog Case-a jx 95 zadržao,oba su kupljena nova.Imao i potrošnju veću i još nekih sitnica što mu se nije sviđao kod Deutza.Ja sam isto čuo priču od mojih drugara da su bili kod nekog u NB da vide valjda neku sejalicu i taj čovek imao malog Case-a i raspao mu se menjač i sve i svašta su mi još napričali nisam ni stigo sve da popamtim,samo sam zapamtio da su rekli da je traktor orao i danju i noću i nisu ga gasili...e sad šta se tu desilo zapravo nemogu da znam kad nisam bio prisutan...
U selo ima 3 mala case-a.Kish valjda znaju gde su bili.
Bubu raspitaj se malo za novije serije .Ne znaju sta da rade sa njima.
Bubu sto si rasirio tockove?I ja sam cuo da ne moze pa sam resio da se sam uverim
Bubu sto si rasirio tockove?
Kud sam i postavio ovakvo pitanje.......
menjanja motora,crkavanja menjaca na 3000mtc itd.......planiram neku masinu za prskanje setva spartanja itd i sad neznam sta bih uzeo,u svakoj temi stranih traktora samo reci hvale,izgleda ce biti montiranje klime u breznjeva i gas
Ja sam bio 2010. kod coveka u N.Milosevu,isto je imao problem na menjacu koji je morao da se zameni,ali,ako se dobro secam,traktor je bio u garanciji.U selo ima 3 mala case-a.
105-ica koja je stigla pre 6-7 godina,ona je orala mozda prve i druge godine,ali da su je tako unistili nisu.
I ima 2 110 ks koje su stigle pre 2 godine i medju njima i gore pomenuta.
Manjih vise nema.
Tako da ti prijatelji nisu dobro preneli.
NB su rekli ali nije ni bitno.Možda su hteli mene samo da pale sa menjačem...a sad mi je lakše duši da kod vas svaki ide sa tim sitnim greškama.Tako da ti prijatelji nisu dobro preneli.