UnIvErSaL774
Član
ako će da ore tvom prijatelju masseya ne bih preporučio samo to da ne uzme traktor je 0 za oranje ja orem sa rusem od 90 ks brže nego taj massey sa istim brojem brazdi tako da massey ne bih ni uzeo u obzir!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Puma 155 u pravu si nema 155 KS,nego maksimalnih 168 KS.A za ritine i četiri brazde su malo.Samo bih još dodao da sam recimo upućen u par CASE 155 puma kod mene u selu.Mogu da garantujem da tu snagu nemaju.Po meni nešto tu nije kako treba jer se ne ponašaju i ne rade kako bi trebao traktor od 155ks,a pogotovo nov.
Puma 155 u pravu si nema 155 KS,nego maksimalnih 168 KS.A za ritine i četiri brazde su malo.
Caseovci što su prodali traktore imaju i delove za njih(retko se desi da nemaju),dok kod ostalih ide sistem poručiš,pa kad stigne.Meni to znači više nego neznam šta.Naravno pričamo i dalje o ovih 4 traktora.Auu kakvo je to razmišljanje.Ja od gore navedena 4 nemam ni jedan,a svakako bih voleo bilo koji mesto ovog mtz koji je sigurno prodat kao sva četiri pa puta četiri.